Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Aληθινά σπίτια... χόμπιτ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχετε φανταστεί πώς θα ήταν ένα σπίτι κτισμένο μέσα σε έναν λόφο γεμάτο από λουλούδια; Και αν πάλι δεν το έχετε φανταστεί, σίγουρα θα έχετε δει τέτοιου είδους σπίτια στη γνωστή κινηματογραφική σειρά: «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Πράγματι, κανένας δε θα περίμενε, όταν έβλεπε τις σκηνές της δημοφιλούς σειράς, ότι αυτά τα σπίτια θα μπορούσαν να υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Τα σπίτια τύπου – Χόμπιτ και όμως υπάρχουν και μάλιστα είναι κτισμένα κάτω από καταπράσινους λόφους. Δίπλα ή πάνω σε αυτά μπορεί κανείς να δει λουλούδια και δέντρα , φρούτα και λαχανικά και οτιδήποτε άλλο στοιχείο είναι σχετικό με τη φύση.

Σύμφωνα με την κατασκευαστική τους εταιρία, Green Magic Homes, μια γκαρσονιέρα τύπου Χόμπιτ χρειάζεται μόνο τρεις μέρες για να κατασκευαστεί και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα.

Η εταιρία επίσης εξηγεί ότι τέτοιου είδους ιδιοκτησίες δε στερούνται σε τίποτα σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια. Αυτά τα σπίτια μάλιστα, όπως αναφέρουν, χρησιμοποιούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας και είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε τις φώτο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.