Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Συνέλαβαν ηλικιωμένο καστανά γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή - Τι λέει ο καστανάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστυνομική επιχείρηση για τη… σύλληψή του – Δείτε φωτογραφίες.

Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη με την σύλληψη ηλικιωμένου καστανά γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ του κατάσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού.

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς.

Μετά από σχετική καταγγελία οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήθελαν να συλλάβουν τον ηλικιωμένο που φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα και λόγω της έντασης και της ηλικίας του έχασε τις αισθήσεις του. Το πλήθος που κοιτούσε το περιστατικό αποσβολωμένο, έσπευσε αμέσως πάνω από τον ηλικιωμένο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί τράβηξαν απότομα το καρότσι, τα κάστανα έπεσαν στο έδαφος και στην γωνία απέναντι περίμενε γερανός για να «σηκώσει» το καρότσι.







----------


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η επέμβαση της αστυνομίας σε βάρος πλανόδιου καστανά. Τη στιγμή μάλιστα που αστυνομικοί τον συνέλαβαν έχασε τις αισθήσεις τους. «Βγαίνω μπας και βγάλω κανένα φράγκο για να πάρω την άδεια» δηλώνει μια ημέρα μετά ο καστανάς. Δείτε το βίντεο του ALPHA.




Πηγή: http://parallaximag.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.