Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κέρδισαν σε λοταρία αλλά δεν ήθελαν να πάρουν τα λεφτά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παράξενη ιστορία μιας οικογένειας από τον Καναδά.

Πώς είναι να κερδίζει κανείς το Λόττο και να μη θέλει να πάρει τα λεφτά; Αυτή η οικογένεια μάλλον ξέρει! Η συγκεκριμένη οικογένεια από τον Καναδά κέρδισε, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, το αστρονομικό ποσό των 50.000.000 δολαρίων στο Λόττο αλλά δεν ήθελαν να εισπράξουν το βραβείο γιατί... δεν ήξεραν τι να κάνουν τα χρήματα!


Κέρδισαν σε λοταρία αλλά δεν ήθελαν να πάρουν τα λεφτά!

Η οικογένεια κέρδισε το ποσό το 2013 αλλά ο 67χρονος Friedrich Mayrhofer από το Βανκούβερ δεν πήγε να το παραλάβει εδώ και δύο χρόνια. Τελικά σχεδόν δύο χρόνια μετά, το μυστήριο με τον νικητή λύθηκε και πήγαν να παραλάβουν το ποσό. «Αυτή ήταν μια πολύ μοναδική κατάσταση για όλους όσους εμπλέκονται, πόσω μάλλον για τους νικητές. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για αυτή τη νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος του τυχερού παιχνιδιού.



Αλλά ο νικητής είχε μια καλή δικαιολογία γι’ αυτή την αδράνειά του. Ο ίδιος και η οικογένειά του δεν είχαν πάρει νωρίτερα τα χρήματα λόγω του φόβου τους ότι δεν θα μπορούσαν να χειριστούν ένα τέτοιο τεράστιο ποσό. Ο Mayrhofer είπε επίσης στους δημοσιογράφους, σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ότι ο ίδιος και η οικογένειά του ανησυχούσαν ότι μπορεί να γίνουν ξαφνικά γνωστοί και να είχαν κίνδυνο. Ένας δικηγόρος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε προσπαθήσει να πάρει τα κέρδη για λογαριασμό της οικογένειας λίγες μέρες πριν λήξει το τυχερό δελτίο, το οποίο οδήγησε στους νικητές.

Ο νικητής και η οικογένειά του προσέλαβαν έναν σύμβουλο για να τους βοηθήσει στη διαχείριση αυτού του τεράστιου ποσού. Μπαίνοντας μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου, κρατούσε μια φωτογραφία με τον εαυτό του από μια προηγούμενη νίκη με το ποσό των 500 δολαρίων πριν από 20 χρόνια και είπε χαμογελώντας: «Χρειάστηκαν 20 χρόνια για να πάρω μερικά μηδενικά ακόμη στο τέλος».

Όταν ρωτήθηκε αν επρόκειτο να ξαναπαίξει, είπε ότι θα πάρει δύο «κουπόνια» για την επόμενη μεγάλη κλήρωση την Παρασκευή. «Αν κερδίσω την Παρασκευή, θα είμαι εδώ τη Δευτέρα», είπε γελώντας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.