Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θέλουν στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πενήντα εφτά επιχειρηματίες έχουν υπογράψει το σχετικό κείμενο.

Στη συγκέντρωση υπογραφών για να ανοίξουν τα καταστήματα τους την τελευταία Κυριακή του χρόνου, στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Santa Run στο κέντρο της πόλης των Χανίων, προχωρούν δεκάδες καταστηματάρχες της πόλης.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την πρόταση της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού εμπορικού συλλόγου σύμφωνα με την οποία τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά στις 27 Δεκεμβρίου.

Μέχρι σήμερα, το σχετικό κείμενο έχουν υπογράψει 54 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο και στις γύρω περιοχές δηλώνοντας ότι οι δικές τους επιχειρήσεις τη συγκεκριμένη ημέρα θα παραμείνουν ανοικτές. Μάλιστα στο έγγραφο το οποίο συνυπογράφουν αφήνουν αιχμές για την πλειοψηφία του ΔΣ του συλλόγου τους που προτείνει να παραμείνουν κλειστά καταστήματα.

«Αρνούμενοι να συμμετάσχουμε στα όποια μικροπολιτικά παιχνίδια, των όποιων θεσμών ή συλλόγων, αποφασίσαμε να είμαστε ανοιχτά την τελευταία Κυριακή του χρόνου 27/12, όπως ανοιχτά θα είναι όλα τα καταστήματα σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα θέλαμε επίσης να θυμίσουμε ότι την συγκεκριμένη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μας το Santa Run, εκδήλωση που θα καλύψει μέχρι και το CNN! Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν τα Χανιά μας καταναλωτές και καταστηματάρχες, και ας δώσουμε στην πόλη μας, αυτή τη μέρα, τη γιορτινή ατμόσφαιρα που της ταιριάζει», σημειώνουν οι καταστηματάρχες.

Απόφαση για να παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα στις 27 Δεκεμβρίου πήραν και οι επιχειρηματίες της δημοτικής αγοράς της πόλης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.