Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Facebook: Νέο εργαλείο για τα γενέθλια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Facebook θέλει να το κάνει δύσκολο για κάποιον να ξεχάσει τα γενέθλια των επαφών του με τη βοήθεια ενός νέου εργαλείου που δοκιμάζει. Το νέο χαρακτηριστικό του Facebook είναι ένα μεγάλο banner που θα εμφανίζεται στο News Feed ενός χρήστη και θα ενημερώνει για τα γενέθλια των φίλων τη συγκεκριμένη ημέρα.

Το νέο εργαλείο των γενεθλίων στο Facebook θα μοιάζει με τα polite greetings που έχουν δει ορισμένοι χρήστες του Facebook αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο και παρουσίαζαν μηνύματα χαιρετισμού από το Facebook, του τύπου «Enjoy Facebook Today». Εννοείται ότι στο κάτω μέρος του banner υπενθύμισης γενεθλίων υπάρχουν τα σχετικά links για να στείλει κανείς ένα προσωπικό μήνυμα ή να γράψει μια ευχή στον τοίχο εκείνου που έχει τα γενέθλιά του.

Όπως σημειώνει η Washigton Post, το Facebook δείχνει να θέλει να προτρέψει τους χρήστες του να είναι πιο ενεργοί κοινωνικά μέσω των διαύλων και των εργαλείων που τους προσφέρει, όπως και με το εργαλείο για την υπενθύμιση των γενεθλίων που θα είναι σε πιο περίοπτη θέση από εκείνη της απλής υπενθύμισης στα δεξιά της αρχικής σελίδας του προφίλ κάποιου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.