Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έτσι είναι τα γκαράζ των πλουσίων που είναι παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αστέρες με μοναδικές συλλογές τεσσάρων τροχών - Δείτε τις φωτογραφίες.

Για τους περισσότερους ένα γκαράζ με δύο αυτοκίνητα θεωρείται πολυτέλεια, ωστόσο στον κόσμο της λάμψης και της χλιδής μια αίθουσα εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων φαίνεται μικρή για χωρέσει την πανάκριβη συλλογή με τις Ferrari, Bentley και Lamborghini των σταρ.

Για τους περισσότερους αστέρες ένα χλιδάτο μεταφορικό μέσο είναι must, υπάρχουν όμως και μερικοί που το πάθος τους για τα αυτοκίνητα δεν σταματά ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο αλλά ούτε και στο… δέκατο πολυτελές και σπάνιο όχημα.

Συλλέκτες αυτοκινήτων υπάρχουν πολλοί και τα χρήματα που έχουν ρίξει για τις συλλογές τους έχουν πολλά… μηδενικά στο τέλος, κάποιοι όμως είναι πιο γνωστοί από τους άλλους.

Δείτε τους διάσημους που είναι παθιασμένοι με τους τέσσερις τροχούς…

Ralph Lauren

Ferrari Testa Rossa του 1958

Bugatti Veyron του 2006

Jaguar XKSS του 1957

Lamborghini Murcielago Super Veloce2010

Πλούσια συλλογή από μοναδικά αυτοκίνητα διατηρεί ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ralph Lauren. Στο περιοδικό Vanity Fair έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες από το εκπληκτικό γκαράζ με τα σπάνια μοντέλα.

Στο κέντρο του γκαράζ-μουσείου βρίσκεται μια Ferrari Testa Rossa του 1958, ενώ πιο δίπλα μπορεί κανείς να δει μεταξύ άλλων μια Alfa Romeo Mille Miglia Spyder του 1938, μια Jaguar XKSS του 1957, μια Lamborghini Murciélago Super Veloce του 2010 και μια Mercedes-Benz 280SE του 1971.

Όπως και τα σχέδιά του, η συλλογή αυτοκινήτων του 76χρονου Ralph Lauren εντυπωσιάζει., αφού στο γκαράζ του βρίσκεται μια από τις τρεις Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe του 1938.

Tim Allen





Ο Αμερικανός ηθοποιός Tim Allen στη δημοφιλή σειρά «Home Improvement» της δεκαετίας του 90 φτιάχνει δύο παλιά αυτοκίνητα. Αυτά είναι ένα Ford κάμπριο του 1946 και ένα Ford Roadster του 1933 με κινητήρα Chevy 350.

Ο 62χρονος σήμερα ηθοποιός διατηρεί ακόμα αυτά τα δύο αυτοκίνητα μαζί με ένα Ford F150 του 1956, μια 1996 Chevy Impala SS καθώς και μια 1968 Shelby GT500 KR. Από τη συλλογή του δεν θα μπορούσε να λείπει μια Ferrari 330 GTC και μια Porsche Carrera GT.

Jay Leno



Ο κωμικός Jay Leno είναι γνωστός για την παρουσίαση του δημοφιλούς «Tonight Show» στις ΗΠΑ, ωστόσο τώρα που τελείωσε η εκπομπή μπορεί να αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να καμαρώνουν ότι η συλλογή τους μπορεί να ξεπεράσει αυτή του οικοδεσπότη του δημοφιλούς σόου. Στο γκαράζ Big Dog στο αεροδρόμιο Burbank ο Jay Leno κρατά καλά φυλαγμένα περίπου 150 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Εκεί μπορεί να βρει κανείς από απλά οχήματα για καθημερινή μετακίνηση μέχρι μουσειακά κομμάτια που όλοι θα ήθελαν να τα κάνουν δικά τους.

Στην «αναγέννηση» των περισσότερων οχημάτων έχει βοηθήσει ο ίδιος ο παρουσιαστής, ενώ κάθε αυτοκίνητο έχει άδεια και είναι νόμιμο να κυκλοφορήσει! Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μερικά κομμάτια από τη μοναδική συλλογή αυτά θα ήταν το Blastolene Special, το Ariel Atom του 2007, McLaren F1 του 1994, η Bentley Speed 6 του 1928 και φυσικά η νεοαποκτηθείσα Jaguar SS100 Replica. O Jay Leno αγαπά τόσο πολύ το γκαράζ του που απασχολεί τουλάχιστον τέσσερις μηχανικούς σε σταθερή βάση για να τον βοηθούν με τα διαμάντια του. Παρόλο που η McLaren F1 είναι η αγαπημένη του, ουσιαστικά αγοράζει σχεδόν ό,τι του αρέσει. Μάλιστα, υπάρχει και ειδική τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο «Jay Leno's Garage», στην οποία ο παρουσιαστής μοιράζεται με τους θαυμαστές του το πάθος του για τα αυτοκίνητα μέσα από κριτικές και δοκιμές διάφορων μοντέλων.

Jerry Seinfeld





Ο ζάμπλουτος κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας, τηλεοπτικός παραγωγός και πρωταγωνιστής της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «Seinfeld» (1989-1998) διαθέτει μια τεράστια συλλογή από Porsche που άνετα συναγωνίζεται το... μουσείο της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Στουτγκάρδη!

Η πρώτη του Porsche ήταν η 911 Carrera και από τότε έχει προσθέσει στη συλλογή του -μεταξύ άλλων- μια Spyder 550 του 1955, μια 917 Le Mans, μια 908 του 1970 καθώς και μια Carrera GT. Τα οχήματα βρίσκονται στην Καλιφόρνια και το Μανχάταν.

Το γκαράζ του στο Μανχάταν που φιλοξενεί την πανάκριβη συλλογή 46 οχημάτων διαθέτει τρεις ορόφους κάτω από το έδαφος και κατασκευάστηκε το 2001.

Rowan Atkinson





Μπορεί να μην υπάρχουν φωτογραφίες από το πολυσυζητημένο γκαράζ του Rowan Atkinson, ωστόσο είναι γνωστός λάτρης των αυτοκίνητων και η συλλογή του εντυπωσιάζει. Σίγουρα θα τον έχετε συνδυάσει με το μικρό κίτρινο Mini του Mr. Bean, αλλά ο ηθοποιός έχει πολύ πιο ακριβά γούστα. Στη συλλογή του περιλαμβάνονται τρεις Aston Martin (DB7, V8 και Zagato), μια Bentley Mulsanne, μια Jaguar XKE, μια Lotus Carlton και είναι από τους λίγους τυχερούς που έχουν στο γκαράζ τους ένα Morgan Aeromax. Η μεγάλη του τρέλα είναι τα αυτοκίνητα από βρετανικές μάρκες, ωστόσο έχει και μια Ferrari 456 GT καθώς και αρκετές Mercedes Benz.

Το 2011, ο πασίγνωστος ηθοποιός κατέστρεψε τη McLaren F1 του 1997, αφού χτύπησε πάνω σε δέντρο, και σύμφωνα με την Daily Mail, αφού την επισκεύασε την πούλησε τον Ιούλιο που μας πέρασε για 8 εκατομμύρια λίρες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.