Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φρίκη στη Γερμανία: Eπτά βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από χθες το απόγευμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, στη νότια Γερμανία όταν βρέθηκαν πτώματα βρεφών ένα διαμέρισμα.

Η αστυνομία κάνει λόγο μέχρι στιγμής για εντοπισμό επτά σορών.

Μετά από τον εντοπισμό του πτώματος ενός βρέφους περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) , από κάτοικο της περιοχής η οποία κάλεσε ασθενοφόρο κατέφθασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα άψυχα σώματα των βρεφών. Η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι υπάρχουν μάλλον επτά νεκρά μωρά», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα μιας 45χρονης γυναίκας την οποία πλέον αναζητούν οι αρχές, αν και ακόμα δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη. «Την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών», εξήγησε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία πρόσθεσε ότι τα πτώματα «ήταν σε κακή κατάσταση».

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη, το φύλο τους καθώς και την αιτία του θανάτου τους.

 


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.