Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Το τροχόσπιτο που «δένει» σε… ποδήλατο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ελεύθερες διακοπές με μερικές επιπλέον μικρές ανέσεις - Δείτε τις φωτογραφίες.

Τις τελευταίες πινελιές σε ένα μίνι «τροχόσπιτο» για δύο άτομα το οποίο μπορεί να σύρει ακόμα κι ένα ποδήλατο βάζει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Το Wide Path Camper διαθέτει κρεβάτι, αποθηκευτικό χώρο, καθιστικό και εστία μαγειρέματος.

Θα παραχθεί την άνοιξη του 2016 με τιμή που θα ξεκινά από τα 2000 ευρώ.

Το τροχόσπιτο είναι πνευματικό παιδί του Δανού entrepreneur Mads Johansen, ο οποίος είχε πρώτος την ιδέα για το εν λόγω προϊόν το 2012.

«Έψαχνα έναν τρόπο να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες ύπνου για κάποιον που βρίσκεται σε διακοπές με ποδήλατο. Έφτιαξα μερικά σχέδια και συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό νέων επιχειρηματιών, κερδίζοντας ένα δωρεάν γραφείο και δωρεάν συμβουλευτική για ένα χρόνο», λέει ο ίδιος.

«Αυτή ήταν η ώθηση για να ξεκινήσω και να κάνω αυτήν την επιχείρηση».

Υπάρχει δυνατότητα για προ-παραγγελία 50 Wide Patch Campers με επιλογή προαιρετικών επιπλέον παροχών: για παράδειγμα μπορούν να περιλαμβάνονται και ηλιακά πάνελ που θα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να φορτίζουν τα κινητά τους.

Στο ερώτημα εάν οι πλευρικοί άνεμοι θα είναι πρόβλημα στο ταξίδι του τροχόσπιτου, ο Mads εξήγησε πως έχει δοκιμαστεί με ανέμους ταχύτητας έως 53 χιλιομέτρων την ώρα και δεν είχε πρόβλημα σταθερότητας.

«Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί είναι τεράστιο. Το πλεονέκτημά του είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και ως κινούμενο γραφείο. Ιδανικός χρήστης θα ήταν κάποιος που του αρέσει να κάνει κάμπινγκ και να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του τροχόσπιτου, το κρεβάτι και το μαγείρεμα».















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.