Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Γιατί αυτός ο άνδρας παντρεύτηκε αντί για γυναίκα μια κούκλα του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ιστορία του 28χρονου και οι φωτογραφίες που έγιναν viral.
Ο 28χρονος Κινέζος της φωτογραφίας ήξερε πως δεν είχε ακόμα πολύ χρόνο ζωής μπροστά του. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, και μάλιστα σε τελικό στάδιο, αποφάσισε πως ήθελε να προλάβει να ζήσει όλο το μεγαλείο ενός γάμου- υπερπαραγωγή. Ταυτόχρονα όμως δεν ήθελε να αφήσει πίσω του μια γυναίκα να πενθεί την επικείμενη απώλειά του.

Έτσι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με μία πλαστική κούκλα του σεξ.

Οι «νεόνυμφοι» πόζαραν τρυφερά για τις γαμήλιες φωτογραφίες με το βλέμμα του ενός σταθερό μέσα στα μάτια του άλλου.

Η «νύφη» δέχθηκε όλες τις φροντίδες και τήρησε τις παραδόσεις ενός παραδοσιακού γάμου. Το μακιγιάζ της ανέλαβε πεπειραμένος make-up artist ενώ εκτός από το νυφικό της φωτογραφήθηκε και με άλλη τουαλέτα.

Η ταυτότητα του 28χρονου γαμπρού δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο χρήστες του κινεζικού ίντερνετ διατύπωσαν πολλές παράξενες θεωρίες για το λόγο ύπαρξης αυτών των φωτογραφιών. Κάποιος υποστήριξε πως επρόκειτο για πολύ πρωτότυπο μάρκετινγκ.

Το δίκτυο CCTV ανέφερε πάντως πως χρήστες αποκάλυψαν πως ο άνδρας πάσχει από ασθένεια από την οποία δεν έχει πια την ελπίδα να θεραπευτεί και με στόχο να μην πληγώσει έναν άλλο άνθρωπο, επέλεξε να παντρευτεί μια κούκλα αντί για μια πραγματική γυναίκα.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.