Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Απόβαση» στην Αθήνα θα κάνουν οι αγρότες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα διαμαρτυρηθούν στη Βουλή στις 18 Νοεμβρίου για τον αφανισμό του κλάδου.

Στις 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,έρχονται στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεννοήσεις με αγροτικές ομοσπονδίες και ενώσεις απ' όλη τη χώρα.

Οι αγρότες της Κρήτης θα επιβιβαστούν στα πλοία της γραμμής στις 17 Νοεμβρίου, ώστε την επομένη το πρωί να βρεθούν στον Πειραιά και από εκεί να κατευθυνθούν στη Βουλή προκειμένου διαμαρτυρηθούν για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που όπως αναφέρουν «οδηγούν στον αφανισμό του κλάδου».

Ήδη σύμφωνα με αγροτοσυνδικαλιστές παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγρότες για τη συμμετοχή τους στην «απόβαση στην Αθήνα» όπως την χαρακτηρίζουν.

-----------

Συλλαλητήριο αγροτών στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου

«Να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα που ισοπεδώνουν τον πρωτογενή τομέα».

Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 18 Νοέμβρη θα πραγματοποιήσει η κίνηση «Πρωτοβουλία Αγροτών». Η απόφαση ελήφθη σήμερα σε συνεργασία με τους συλλόγους της στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και τη νησιώτικη χώρα.

Η «Πρωτοβουλία Αγροτών» με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους αγρότες να δώσουν το παρόν προκειμένου να μην περάσουν τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που ισοπεδώνουν τον πρωτογενή τομέα, όπως αναφέρει.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.