Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πώς αποχαιρετά το παιδί της μια τραγουδίστρια που πεθαίνει από καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι γράφει στο μπλογκ του ο σύζυγός της.

Τον Ιούνιο του 2014, η αμερικανίδα τραγουδίστρια της Κάντρι, Joey Feek-μαζί με τον σύζυγό της Rory αποτελούσαν το δίδυμο Joey + Rory-, διαγνώσθηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Μόλις τέσσερις μήνες πριν τα συγκλονιστικά αυτά νέα, η 40χρονη σήμερα μουσικός, είχε φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Indiana.

Έπειτα από έναν δύσκολο αγώνα, η οικογένεια ανακοίνωσε χθες ότι η Joey ολοκλήρωσε την ιατρική θεραπεία και πως θα συνέχιζε την νοσηλεία στο σπίτι. Στο μπλογκ που διατηρεί ο σύζυγός της, το «This Life I Live», αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να περάσουν τις τελευταίες ημέρες της μαζί, ως οικογένεια-ειδικά η Joey και η 21μηνών Indiana που έχει σύνδρομο Ντάουν. «Τις τελευταίες μέρες, πηγαίνω την Indiana στη μαμά της, ώστε να περάσουν μερικό χρόνο μαζί», έγραψε ο Rory. «Και των δυο τα μάτια λάμπουν κάθε φορά που βλέπει η μια την άλλη. Είναι υπέροχο», συμπληρώνει.

«Χθες, την έβαλα να καθίσει μπροστά από τη μαμά της. Γέλασαν, έπαιξαν και λάτρεψαν η μια την άλλη, με τον τρόπο που μόνο μια μάνα και τα παιδιά της μπορούν», συνεχίζει. «Η Joey είναι ήρεμη για το που είναι και το που θα πάει. Όπως είναι και εγώ», έγραψε ο πατέρας αναφέροντας ότι η σύζυγός του διαβάζει και ηχογραφεί παιδικά βιβλία ώστε μια μέρα η κόρη της να την ακούει να της διηγείται παραμύθια.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.