Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Οκτάχρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου μωρό που έκλαιγε!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κοριτσάκι ενός έτους υπέκυψε στα τραύματά του.

Κατηγορία για φόνο αντιμετωπίζει ένα 8χρονο αγόρι στην Αλαμπάμα, για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός κοριτσιού ενός έτους. Οι μαμάδες τους είχαν βγει έξω και τα είχαν αφήσει μόνα τους και η μητέρα του κοριτσιού Katerra Lewis αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για ανθρωποκτονία.

j2j8rs0c

«Το θλιβερό είναι πως μια ενήλικη μητέρα είχε το θράσος να αφήσει το παιδί της μόλις ενός έτους στην εποπτεία πολλών παιδιών που κανένα δεν ήταν πάνω από οκτώ ετών», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Πιστεύεται πως η μητέρα και μια φίλη της ήταν σε βραδινή έξοδο όταν ο 8χρονος επιτέθηκε βίαια στο κοριτσάκι επειδή δεν σταματούσε να κλαίει», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας. «Το κορίτσι ενός έτους υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σοβαρή βλάβη στα εσωτερικά όργανα με αποτέλεσμα να εκπνεύσει».

Σύμφωνα με την αστυνομία η Lewis (φωτογραφία) και η φίλη της άφησαν τα παιδιά τους μόνα τους για να πάνε σε ένα κλαμπ. Ήταν τουλάχιστον πέντε παιδιά, κανένα πάνω από 8 ετών.

Όταν οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στο σπίτι, περίπου στις 2 τη νύχτα, δεν έλεγξαν τα παιδιά.

Η Lewis βρήκε το μωρό της αναίσθητο ώρες αργότερα μέσα στην κούνια του και ειδοποίησε τις αρχές. Ο ιατροδικαστής έκρινε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το δίκτυο wbaltv ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία σε τόσο νεαρό παιδί.

Όσο για την τιμωρία της μητέρας, αυτή ξεπερνά κάθε πιθανή ποινή, όπως λέει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Πιστεύω πως η ποινή της θα είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της, οι πράξεις της εκείνο το βράδυ, το γεγονός πως επέλεξε να βγει έξω παρά να φροντίσει την ενός έτους κόρη της».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.