Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η μεταμόρφωση ενός μοντέλου σε «βασίλισσα» του μπόντι μπίλντινγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το bullying, στα καλλιστεία και από εκεί στους διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ.

Δεχόταν bullying κατά τα μαθητικά της χρόνια και θα λέγαμε ότι τώρα πήρε την εκδίκησή της, όταν μεταμορφώθηκε σε θηλυκό Κόναν (σχεδόν). Η 21χρονη Victoria Thornewell υπήρξε για χρόνια θύμα εκφοβισμού από τους συμμαθητές της, οι οποίοι την περιγελούσαν για την εμφάνισή της, «καταποντίζοντας» την αυτοπεποίθησή της. Αλλά παρά τα όσα δύσκολα βίωσε, κατάφερε και ξεπέρασε τις δυσκολίες, «πάλεψε» με τον εαυτό της και βγήκε νικήτρια. Μάλιστα, άρχισε να πιστεύει ξανά στον εαυτό της, σε τέτοιο βαθμό που έλαβε μέρος σε καλλιστεία όπου και στέφθηκε νικήτρια.

Το επόμενο βήμα ήταν τα… βάρη του γυμναστηρίου, εκεί όπου η 21χρονη μέσα σε πέντε μήνες άλλαξε το σώμα της και από μια λεπτή σιλουέτα που διέθετε να καταφέρει να γίνει μια αξιοζήλευτη αθλήτρια.

«Στο σχολείο τα άλλα παιδιά με θεωρούσαν άσχημη, κάτι που με έκανε να μην πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν καταλαβαίνουν τι επίδραση έχουν αυτά τα λόγια σε έναν άνθρωπο. Όταν κέρδισα τον τίτλο του Miss Leicester 2014, είχα αμέριστη συμπαράσταση από αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι όταν δεχόμουν bullying στο σχολείο, δεν έλεγαν τίποτα. Που ήσασταν τότε όταν με αποκαλούσαν άσχημη; Ήθελα να αρχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου και όχι να αποδείξω κάτι σε κάποιους», είπε η νεαρή στη Βρετανική Mirror.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Victoria ενθουσιάστηκε όταν είδε ένα σόου με μπόντι μπίλντερς. «Πήγα να δω έναν διαγωνισμό στο Leicester από περιέργεια. Είδα τους μπόντι μπίλντερς και ήξερα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Δεν πίστευα στον εαυτό μου κατά το παρελθόν… Προτιμώ τον εαυτό μου ως μπόντι μπίλνερ», εξηγεί. Αφού βρήκε προπονητή, άρχισε να εξασκείται με βάρη επί καθημερινής βάσης ενώ έπειτα από δέκα εβδομάδες πρόσθεσε και ένα 40λεπτο πρόγραμμα cardio ενώ άλλαξε τη δίαιτά της καταναλώνοντας για παράδειγμα αρκετές πρωτεΐνες. «Είμαι ένα παθιασμένο άτομο», αναφέρει λέγοντας ότι εκείνο που παλιότερα την αποκαλούσαν άσχημη, σήμερα εξυμνούν την ομορφιά της.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.