Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πήγε για μαλλί και βγήκε... παραμορφωμένη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία νεαρή κοπέλα αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της και να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της. Δυστυχώς , όμως η ποθητή αλλαγή που ανέμενε η κοπέλα μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη της όταν αντίκρισε το παραμορφωμένο πρόσωπό της. Όπως αντιλαμβάνεστε, η νεαρή έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ότι είναι αλλεργική στη βαφή που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να αλλάξει τα μαλλιά της.

Οι φωτογραφίες της παραμορφωμένης από την αλλεργική αντίδραση κοπέλας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο η φίλη της γράφοντας: «Αυτό έπαθε η φίλη μου μετά από μια αλλεργική αντίδραση που είχε όταν έβαψε τα μαλλιά της».To αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως η δεσποινίδα δεν επιχείρησε να βάψει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι, αλλά απευθύνθηκε σε κομμωτήριο και την ανέλαβε επαγγελματίας.



Πάνω από 800.000 άνθρωποι είδαν σοκαρισμένη την παραμόρφωση της κοπέλας μέσω των φωτογραφιών που δημοσίευσε η φίλη της στην ιστοσελίδα και πολλοί στάθηκαν επικριτικοί επισημαίνοντάς της ότι θα έπρεπε να έχει κάνει ένα δοκιμαστικό τεστ πριν εφαρμόσει τη βαφή. Ωστόσο η κοπέλα ισχυρίζεται πως την ίδια βαφή είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν. Η κοπέλα πλέον έχει φοβηθεί τόσο πολύ και δηλώνει ότι δε θέλει να ξαναβάψει ποτέ τα μαλλιά της.

Δείτε εδώ τις φώτο:








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.