Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Έδωσε τις πρώτες προσλήψεις το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνολικά 401 για δομές της Ειδικής στην Πρωτοβάθμια.

Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έδωσε τις πρώτες προσλήψεις στην Ειδική Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 401 προσλήψεις αναπληρωτών στις ειδικότητες ΠΕ 71, 61 και 60.50.

Εκτός από το ΠΔΕ προσλήψεις είχαμε και μέσω του ΕΣΠΑ στα πλαίσια του Προγράμματος Εξατομικευμένης Διδασκαλίας. Οι προσλήψεις έφθασαν τις 1.058 ενώ συνολικά στην Ειδική Αγωγή είχαμε 1.459 προσλήψεις.

Οι περισσότερες προσλήψεις του ΠΔΕ κατευθύνθηκαν στις περιοχές όπου εντοπίζεται έλλειψη πιστώσεων μέσω ΕΣΠΑ, όπως είναι η Αττική και η Δυτική Μακεδονία όπως φαίνεται και από τον πίνακα που ακολουθεί.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 8 έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των προσλήψεων μέσω του ΠΔΕ καθώς στην αρχική κατανομή προβλέπονταν για την Ειδική Αγωγή στην Α/θμια 193 δεκάμηνες πιστώσεις και διαπιστώνουμε ότι οι προσλήψεις ήταν 401.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.