Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

«Μόνος σου τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά»…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δεύτερος μεγάλος αγώνας των Street Relays έρχεται στον Πειραιά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

«Μόνος σου τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά…», είναι το σύνθημα του δεύτερου μεγάλου αγώνα των Street Relays στον Πειραιά, λεπτομέρειες του οποίου παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου του δήμαρχου της πόλης Γιάννη Μώραλη, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Σταύρου Ελληνιάδη συνδιοργανωτών και αθλητών, που θα συμμετέχουν, καθώς και χορηγών.

Αναδεικνύοντας την κοινωνική διάσταση των αθλητικών εκδηλώσεων, ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε τα σωματεία που συντρέχουν τη διοργάνωση, κυρίως με συμμετοχές αθλητών, ενώ κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μέρος, γιατί από τη συμμετοχή τους εξαρτάται η επιτυχία του αγώνα, όπως είπε.

Ταυτόχρονα ο δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στο πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, τονίζοντας ότι είναι η πιο αδικημένη σε αυτόν τον τομέα, με βάση την συνεισφορά της διαχρονικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Από πλευράς του ο κ. Ελληνιάδης ανέφερε πως το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η συμμετοχή του κόσμου και αναφέρθηκε στη σημασία των συνεργιών με τα σωματεία του Πειραιά, αλλά και πέρα από αυτά, όπως είναι ο Ερμής Θεσσαλονίκης.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, άνθρωποι που είτε αθλούνται σε μόνιμη βάση είτε όχι, θα πάρουν τη σκυτάλη το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τις 17.30 έως τις 19.30, για να τρέξουν σε μια πανέμορφη διαδρομή, στο Πασαλιμάνι μπροστά στη θάλασσα. Οι εγγραφές για τον δεύτερο μεγάλο αγώνα των Street Relays στον Πειραιά έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες στο site της διοργάνωσης www.vikos.relays.gr.

Στις σκυταλοδρομίες θα υπάρχουν δύο βασικά αγωνίσματα: σκυταλοδρομίες 4×2.500μ. και 2×5.000μ., ενώ για άλλη μια φορά θα πραγματοποιηθούν και τα Kids Relays (4×50μ., 4×100μ., 4×200μ.) για παιδιά δημοτικού.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.