Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Θρίλερ με αναπάντητα ερωτήματα η υπόθεση της Άννυ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξι μήνες μετά το φρικτό έγκλημα στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα με θύμα την 4χρονη Άννυ νέα πρόσωπα περνούν το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να ρίξουν φως στα θολά σημεία της υπόθεσης- θρίλερ. Παράλληλα ο 27χρονος πατέρας του κοριτσιού, που απολογήθηκε χθες συμπληρωματικά, εμμένει στην άρνησή του ότι είναι ο δολοφόνος.

Επί δύο ώρες ο Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ), που οδηγήθηκε εκ νέου χθες το πρωί ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, «σφυροκοπούνταν» με ερωτήσεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης. Μετά και την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εις βάρος του 30χρονου φίλου του Νικολάι (ή Νίκι) για την από κοινού ανθρωποκτονία της Άννυ, ο πατέρας- Χάνιμπαλ κλήθηκε να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις με βάση νέα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία έχουν ενταχθεί στην ογκώδη δικογραφία που έχει στα χέρια της η ανακρίτρια.

Μάρτυρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών είναι η κατάθεση ενός νέου μάρτυρα, εμπλεκόμενου σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, που έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται ότι έχει καταθέσει αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο υπόγειο διαμέρισμα, στο οποίο είχε διανυκτερεύσει μία φορά, όταν η Άννυ ήταν ακόμη εν ζωή.

Η επίμαχη μαρτυρική κατάθεση, σε συνδυασμό με τα ευρύτατα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που αποκαλύπτουν την ύπαρξη και τρίτου, άγνωστου άντρα στο διαμέρισμα, βρίσκονται- κατά πληροφορίες- στο μικροσκόπιο των δικαστικών Αρχών, οι οποίες διερευνούν εξονυχιστικά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα!

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα είχαν εντοπίσει στο σοβατεπί του τοίχου, ακριβώς δίπλα στο στρώμα της μικρούλας, κηλίδα αίματος που περιείχε γενετικό υλικό της ίδιας, του Νικολάι αλλά και ακόμη ενός προσώπου.

Στην χθεσινή απολογία του πάντως ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος δεν φέρεται ότι διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες εξηγήσεις του. Ο 27χρονος, που κρατείται στις φυλακές Κέρκυρας σε απομόνωση και έχει πλέον αποκοπεί από την έξη των ναρκωτικών ουσιών, έδωσε διευκρινίσεις και λεπτομέρειες αναφορικά με τις πράξεις του ίδιου και του συγκατηγορουμένου του Νικολάι το επίμαχο 24ωρο που η Άννυ άφησε την τελευταία της πνοή. Φέρεται ακόμη ότι επέμεινε πως ο ίδιος δεν είχε κανένα κίνητρο να σκοτώσει την 4χρονη και απέδωσε άλλη μία φορά τη συμμετοχή στον τεμαχισμό της σορού της στις πιέσεις του Νικολάι, ο οποίος παραμένει άφαντος.

«Ο εντολέας μου απάντησε σε όλες ανεξαιρέτως τις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού, επιβεβαίωσε όσα είχε πει στις προηγούμενες συμπληρωματικές απολογίες του και αρνήθηκε ακόμη μία φορά ότι δολοφόνησε το παιδί του» είπε ο συνήγορός του, Παναγιώτης Χρυσικάκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.