Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι γρίφοι για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

O θάνατος της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, η οποία βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε με την οικογένειά της στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

"Θα κάνω κάτι που θα πάθετε πλάκα.." φέρεται ότι είχε πει η όμορφη φοιτήτρια σε μια φίλη της, χωρίς να εξηγήσει τι εννοούσε λίγο προτού εξαφανιστεί το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αναφέρει η εφημερίδα "Εspresso". Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα με γρίφους φέρεται ότι απαντούσε και στην εξαδέλφη της και σε άλλες φίλες της όταν τη ρωτούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν ότι αντιμετώπιζε τελευταία, με αποτέλεσμα να δείχνει μελαγχολική και αδυνατισμένη.

"Όλη τη νύχτα πριν από την εξαφάνιση ήταν ξύπνια και μιλούσε στο τηλέφωνο. Γνώριζα πως ήταν ερωτευμένη, γιατί μου το είχε εκμυστηρευτεί. Πρέπει να γίνει εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να βρούμε όχι μόνο τις τελευταίες κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε, αλλά και τα μηνύματα που τυχόν αντάλλαξε με το τελευταιο άτομο που επικοινώνησε. Πρέπει να μάθουμε τι της συνέβη τις τελευταίες ώρες" σημείωσε ο πατριός της νεκρής φοιτήτριας.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα τελεστεί σήμερα στις 15:30 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

--------------

"Δεν πιστεύω ότι ήταν αυτοκτονία" φωνάζει ο πατριός της φοιτήτριας


Νεκρή στο φωταγωγό του σπιτιού της βρέθηκε η 21χρονη φοιτήτρια Μαρία Νταλιάνη που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι και ο πατριός της Μάρκος Μπιμπαϊ μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τονίζοντας ότι δεν πιστεύει ότι η θετή του κόρη του είχε λόγους να αυτοκτονήσει.

"Κάθε μέρα κοιτούσαμε με την γυναίκα μου τον φωταγωγό, γιατί αμέσως το μυαλό μας πήγε εκεί και δεν είδαμε τίποτα" σημείωσε ο πατριός της νεκρής φοιτήτριας και συμπλήρωσε ότι έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο την αστυνομία για να μάθει που είναι η κόρη του.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:



Το πτώμα της Μαρίας Νταλιάνη που αγνοούνταν από τις 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης έπειτα από παράπονα που έκαναν οι γείτονες για έντονη δυσοσμία. Έφερε πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και ακριβώς δίπλα του βρέθηκε το κινητό της.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.