Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τον πέρασε για θήραμα και τον σκότωσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη ο 55χρονος δράστης.
Τη ζωή του έχασε ένας 22χρονος άνδρας όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα του 55χρονου με τον οποίο είχε πάει μαζί για κυνήγι σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες - οι οικογένειες των οποίων φέρονται πως συνδέονται με κουμπαριά - είχαν πάει για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν ο δράστης, κατά λάθος, πυροβόλησε τον νεαρό. Όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, πέρασε τον 22χρονο για θήραμα και τράβηξε τη σκανδάλη της καραμπίνας του.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ, κι ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη.

----------------

Ελεύθερος ο κυνηγός που σκότωσε κατά λάθος 22χρονο

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης διέταξε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51 ετών άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε με καραμπίνα 22χρονο, σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνων.

Ο δράστης οδηγήθηκε το μεσημέρι στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν. Μετά την ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης ο 51 ετών κτηνοτρόφος θα κληθεί να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε χθες γύρω στις 9.30 το βράδυ, όταν ο 22χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 51 ετών άνδρα, που τον πέρασε για θήραμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου όμως ξεψύχησε. Οι δύο άνδρες συνδέονταν συγγενικά μεταξύ τους.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα γίνεται αυτήν την ώρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.