Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ δυτικά της Σενεγάλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αεροπλάνο που χρησιμοποιείται για τη διακομιδή ασθενών, στο οποίο επέβαιναν επτά άνθρωποι, περιλαμβανομένου ενός Γάλλου ασθενή, χάθηκε από τα ραντάρ χθες Σάββατο δυτικά της Σενεγάλης ενώ πραγματοποιούσε πτήση από την Μπουρκίνα Φάσο προς το Ντακάρ, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Σενεγάλης.


Το αεροσκάφος της εταιρείας Senegalair που είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, Ουαγκαντούγκου, χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ στις 7:08 μ.μ. τοπική ώρα κι ενώ βρισκόταν 118 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας της Σενεγάλης, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι ένοπλες δυνάμεις της Σενεγάλης αναζητούν ίχνη του.

------------------

Έρευνα για τον εντοπισμό του αεροπλάνου στη Σενεγάλη

Αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για τη διακομιδή ασθενών, στο οποίο επέβαιναν επτά άνθρωποι, περιλαμβανομένου ενός Γάλλου ασθενή, χάθηκε από τα ραντάρ χθες Σάββατο δυτικά της Σενεγάλης ενώ πραγματοποιούσε πτήση από την Μπουρκίνα Φάσο προς το Ντακάρ, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Σενεγάλης.

Το αεροσκάφος της εταιρείας Senegalair που είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, Ουαγκαντούγκου, χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ στις 7:08 μμ τοπική ώρα κι ενώ βρισκόταν 118 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας της Σενεγάλης, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι ένοπλες δυνάμεις της Σενεγάλης αναζητούν ίχνη του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο αεροπλάνο επέβαινε τριμελές πλήρωμα και ιατρικό προσωπικό, περιλαμβανομένου ενός γιατρού και δύο νοσηλευτριών.

Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν δύο Αλγερινοί κι ένας πολίτης από το Κονγκό, παρότι η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για την ΛΔ Κονγκό ή το Κονγκό.

Το αεροπλάνο είχε ναυλώσει η εταιρεία SOS Medicin Senegal. Είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο στις 4.30 μμ, δήλωσε στο Ρόιτερς ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Νταούντα Τραόρε. Η Ουγκαντούγκου βρίσκεται 1.700 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ντακάρ.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.