Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Καλώς ήρθατε στα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το φεστιβάλ Burning Man έχει από όλα: σεξ, ναρκωτικά και εξωπραγματικά κοστούμια.

Κάθε χρόνο, στο κομμάτι ερήμου που ονομάζεται Playa στην Νεβάδα των ΗΠΑ, διεξάγεται ένα πάρτι όχι μόνο αλλιώτικο, αλλά και εξαιρετικά kinky και άκρως σοκαριστικό για πολλούς. Είναι το φεστιβάλ Burning Man, ένα κρυφό μυστικό που μοιράστηκε από στόμα στόμα και πλέον ταξιδεύει σε σελίδες του διαδικτύου με αρκετές να το χαρακτηρίζουν μέχρι και τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα!

Το φεστιβάλ ξεκίνησε μόλις χθες και υπολογίζεται ότι θα καταφτάσουν πάνω από 70.000 επισκέπτες, έτοιμοι να δουν και να κάνουν τα πάντα. Το φεστιβάλ που διαρκεί μια εβδομάδα-ξεκινά την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου και ολοκληρώνεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου-, πήρε την ονομασία του από το ξύλινο ομοίωμα που καίγεται στο φεστιβάλ που διοργανώνει η Black Rock City από το 1986.

Το event, περιγράφεται ως ένα πείραμα στις τέχνες, στην ριζοσπαστική αυτοέκφραση, και τη ριζική αυτοδυναμία... Εδώ, ο καθένας είναι ελεύθερος να φορέσει ότι θέλει, αλλά και να κάνει. Όπως έχει διαρρεύσει, φυσικά, ο επισκέπτης έχει το ελεύθερο να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια, αφήνοντας πίσω του κάθε προκατάληψη και συστολή. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ, παρέχουν κάθε άνεση βεβαίως-τέντες με κρεβάτια όπου λαμβάνουν μέρος οι «πειραματισμοί», ενώ δεν αποτελεί μυστικό ότι γίνεται και χρήση ναρκωτικών.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.