Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ανδρόγυνο συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναζητείται η βιολογική μητέρα του νεογέννητου βρέφους.

Ένα ανδρόγυνο συνελήφθη στις 28 Αυγούστου για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους. Για το ίδιο αδίκημα συνελήφθησαν ως συνεργοί-διαμεσολαβητές και δύο Έλληνες ηλικίας 47 και 23 ετών, ενώ αναζητείται η βιολογική μητέρα.

Ειδικότερα, το ανδρόγυνο -έλληνας άνδρας ηλικίας 45 ετών και 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας- τον περασμένο Ιούνιο εντόπισε στη Βουλγαρία 18χρονη έγκυο γυναίκα, υπήκοο Βουλγαρίας και συμφώνησε μαζί της να τους παραδώσει το βρέφος αμέσως μετά την γέννηση του, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ.

Στις 20 Αυγούστου η 18χρονη γυναίκα, συνοδευόμενη από τους δύο συλληφθέντες μεσολαβητές, μετέβη σε μαιευτήριο στην Αττική, όπου και γέννησε, δηλώνοντας ως δικά της τα στοιχεία ταυτότητας της 38χρονης συλληφθείσας.

Στις 27 Αυγούστου οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν εκ νέου στο μαιευτήριο, προκειμένου να τους χορηγηθεί βεβαίωση γέννησης του νεογνού, ώστε στη συνέχεια να δηλωθεί η γέννηση στο αρμόδιο ληξιαρχείο. Για το σκοπό αυτό προσκόμισαν φωτοαντίγραφα των ταυτοτήτων των φερομένων ως γονέων αλλά διαπιστώθηκε ότι, η φερόμενη ως μητέρα όπως εικονιζόταν στη φωτογραφία της ταυτότητας, δεν ταυτιζόταν με τη βιολογική μητέρα.

Κατόπιν αυτού ενημερώθηκε το Τ.Α. Ιλίου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 47χρονου στην περιοχή των Αχαρνών, βρέθηκαν οι συλληφθέντες καθώς και το νεογέννητο βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η βιολογική μητέρα αναζητείται.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.