Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαφάνιση 11χρονου από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Amber alert σήμανε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Amber alert σήμανε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση Τ., ο οποίος εξαφανίστηκε την Κυριακή από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του».

Η ανακοίνωση:

«Στις 30/08/2015, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν από τις 07/08/2015 για κοινωνικούς λόγους, ο Διονύσης Τ. 11 ετών.

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.»



-----------------

Πληροφορίες θέλουν τον 11χρονο αγνοούμενο να το έσκασε από το νοσοκομείο

Είχε μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία» με εισαγγελική εντολή.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για «κοινωνικούς λόγους», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το δελτίο Amber Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 4 Αυγούστου το παιδί, σε πρόχειρο καταυλισμό τσιγγάνων στη Γαστούνη, όπου διέμενε, μπήκε στο αυτοκίνητο του θείου του, έλυσε το χειρόφρενο και τραυμάτισε θανάσιμα τη 14 μηνών ξαδέλφη του. Συνελήφθη και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας τον άφησε ελεύθερο, αλλά στη συνέχεια εξέδωσε εντολή να μεταφερθεί το παιδί προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Στις 30 Αυγούστου ο Διονύσης έφυγε κρυφά από το νοσοκομείο- εκτιμάται ότι έφυγε μόνος του.

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116.000 και με όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.