Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ξέχασαν τρίχρονο μέσα στο σχολικό για πέντε ώρες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας περαστικός άκουσε τις φωνές του και ειδοποίησε την αστυνομία.

Για σχεδόν πέντε ώρες ένα 3χρονο αγόρι έμεινε κλεισμένο μέσα στο σχολικό όπου το είχαν ξεχάσει. Σύμφωνα με τους γονείς του, το παιδί ήταν δεμένο με τη ζώνη στη θέση του και χτυπούσε τα χεράκια του στο παράθυρο μέχρι που ένας περαστικός το εντόπισε και ειδοποίησε την αστυνομία.

memphisboy

Οι γονείς είχαν ανάμεικτα αισθήματα μετά την περιπέτεια του γιου τους. Από τη μία ήταν οργισμένοι με τον παιδικό σταθμό Tree of Learning Child Care, οι υπεύθυνοι του οποίου ξέχασαν το παιδί στο σχολικό, αλλά από την άλλη ήταν ευγνώμονες που ο γιος τους ήταν καλά.

Όταν είδαν το παιδί μετά την ταλαιπωρία του, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα καθώς το λεωφορείο ήταν εντελώς κλειστό σε μέρα που η θερμοκρασία έφτασε τους 38 βαθμούς.

«Ένας άνδρας που περπατούσε στο δρόμο άκουσε το γιο μου να χτυπά το παράθυρο και να ουρλιάζει. Αρχικά τον προσπέρασε αλλά μετά κάτι τον έκανε να γυρίσει πίσω», περιέγραψε ο πατέρας του 3χρονου, Shuntario Reed. Όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του για να τον ενημερώσει για το περιστατικό, ο άνδρας έβαλε τα κλάματα, «φοβήθηκα το χειρότερο», εξομολογήθηκε. Πράγμα όχι παράλογο αφού μέχρι στιγμής 19 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ επειδή τα ξέχασαν μέσα σε κλειστά οχήματα σε συνθήκες μεγάλης ζέστης.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή αφυδάτωση.

Οι υπεύθυνοι του Τree of Learning Child Care είπε στον πατέρα πως το παιδί ήταν άρρωστο και θα τον έφερναν πίσω στο σπίτι. «Αλλά δεν τηλεφώνησαν σε κανένα μας. Δε τηλεφώνησαν ούτε στη μαμά ούτε στον μπαμπά του. Ούτε στη γιαγιά. Είχαν όλους αυτούς τους αριθμούς για ώρα ανάγκης και δεν τηλεφώνησαν σε κανέναν».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.