Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο μπράβος που χτύπησε άγρια τον Κύπριο στη Μύκονο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χθες είχε αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, ο 25χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό 31χρονου Κύπριου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Μύκονο, έξω από beach bar στην παραλία Super Paradise.

Σε βάρος του νεαρού μπράβου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου υπηκόου Κύπρου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την Κυριακή το βράδυ σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος ο κατηγορούμενος από κοινού με 34χρονο, προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη στον 31χρονο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι άντρες της Αστυνομίας τη Δευτέρα το πρωί είχαν συλλάβει τον 34χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας σεκιούριτι ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

Ο 25χρονος συλληφθείς - ο οποίος είχε παραδοθεί την Τρίτη μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και είχε αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα - οδηγείται σήμερα Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Με βάση αστυνομικές πηγές, στη διάρκεια επεισοδίου για αδιευκρίνιστους έως τώρα λόγους, ο 34χρονος χαστούκισε τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο, ενώ ο 25χρονος φέρεται να τον χτύπησε και να τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κύπριος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται τώρα σε κώμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει οι εικόνες που κατέγραψαν το βράδυ της Κυριακής οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του καταστήματος καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνουν το πώς συνέβη το επεισόδιο.

-----------------------

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του Κυπρίου στη Μύκονο

Οι μπράβοι τον είχαν σηκώσει ανάποδα και τον χτυπούσαν στο έδαφος.

Βίντεο-ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό Κυπρίου από μπράβους σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου, παρουσίασε το Mega.

Στο βίντεο ο 30χρονος φαίνεται πεσμένος αναίσθητος στο δρόμο, ενώ δύο σεκιούριτι του ρίχνουν νερό και προσπαθούν να τον συνεφέρουν.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι μπράβοι τον είχαν ξυλοκοπήσει άγρια για μια παρεξήγηση. Όπως περιγράφει, ο πεθερός του θύματος, οι μπράβοι τον είχαν σηκώσει ανάποδα και κρατώντας τον από τη μέση, τον βαρούσε κάτω.

Δείτε το βίντεο…



-----------------------

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο πυγμάχος που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό στη Μύκονο

«Σήκω παλίκαρε. Σήκω. Ολα καλά» έλεγε όταν κατάλαβε τι έκανε...

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου Β.Π., ο οποίος χτυπήθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στο ζωή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

«Είναι μέσα η γυναίκα μου. Αφήστε με να περάσω», φώναζε στους πορτιέριδες. Εκείνοι του απαντούσαν σε έντονο ύφος ότι το ίδιο τους είπε και την άλλη φορά και πιάστηκε πάλι στα χέρια με συμπατριώτη του που διασκέδαζε στο ίδιο κατάστημα.

Τότε, ο ένας από τους δύο εύσωμους άνδρες του έριξε χαστούκια. Ο Β. φαίνεται να ζαλίστηκε. Τότε, μπήκε στο μέση ο δεύτερος πορτιέρης και τον χτύπησε με δύναμη ρίχνοντάς τον κάτω. Ο Β. γέμισε αίματα. Χτύπησε το κεφάλι του. Ο μπράβος κατάλαβε τι είχε κάνει και άρχισε να του λέει με βραχνή φωνή: «Σήκω παλίκαρε. Σήκω. Ολα καλά», περιγράφει αστυνομικός που έχει δει το επίμαχο βίντεο.

Η γυναίκα του 31χρονου θύματος, η οποία την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού βρισκόταν στο κλαμπ, γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook: «Δείτε όλοι το βίντεο. Ο βαρύμαγκας προσπαθεί να τον βοηθήσει μετά το ξύλο και καλά. Ο Β. σηκώθηκε για λίγο και του έλεγε "άισμε ρε άισμε" που σημαίνει “άσε με” στην κυπριακή γλώσσα. Ασε με του έλεγε γιατί ο Βαγγέλης μου ήξερε ποιος τον χτύπησε. Και μετά κατέρρευσε».

Οι δύο εμπλεκόμενοι σεκιουριτάδες - σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο - παρείχαν υπηρεσίες ασφαλείας σε vip που έκαναν διακοπές στη Μύκονο, βίλες και γνωστά νυχτερινά μαγαζιά. Ο ένας από τους δύο εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της εταιρίας σεκιούριτι. Στον λογαριασμό του στο Facebook μάλιστα έχει ανεβάσει φωτογραφία που απεικονίζει τους άνδρες της εταιρίας του να φυλάνε τον πασίγνωστο Αμερικανό μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν όταν αυτός είχε έρθει για διακοπές στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με το Έθνος ο ένας από τους δύο μπράβους είναι πυγμάχος ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και του 2008.

Ο 25χρονος μπράβος που εμπλέκεται στην υπόθεση παραδόθηκε χθες, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, στο Α.Τ. Μυκόνου και αφέθηκε ελεύθερος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr , http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.