Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι θα γίνει με τη συνάφεια των μεταπτυχιακών στην Ειδική Αγωγή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έρχονται αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το Υπουργείο Παιδείας για τη φετινή χρονιά θα ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής οι νέοι εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν μεταπτυχιακά τα οποία κατά το παρελθόν είχαν κριθεί συναφή με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Στην ουσία στην Επιτροπή του ΙΕΠ θα κατατεθούν μεταπτυχιακά που κρίνονται για πρώτη φορά και ο αριθμός τους είναι αρκετά μικρός εκτιμάται ότι είναι περίπου 100-150. Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή που αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως εντός των ημερών από το Υπουργείο Παιδείας.

Σημειώνουμε ότι με βάση την ανακοινοποίηση που είχε κάνει το Υπουργείο Παιδείας στο ΙΕΠ θα στέλνονταν μεταπτυχιακοί τίτλοι που κατατίθενται για πρώτη φορά ακόμη και αν ο τίτλος του ίδιου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών είχε προσκομιστεί στο παρελθόν από λοιπούς υποψηφίους, ενώ δεν αποστέλλονταν μεταπτυχιακοί/διδακτορικοί τίτλοι οι οποίοι κατά τα προηγούμενα έτη – προ συγκρότησης της επιστημονικής επιτροπής του ΙΕΠ – είχαν κατατεθεί από τους υποψηφίους και είχαν κριθεί ως συναφείς από τη Δ/νση Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.