Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για sex

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα νέο βίντεο κοινοποιήθηκε στο YouTube και παρουσιάζει τις αντιδράσεις οκτάχρονων παιδιών όταν συζητούν με τους γονείς τους για το ποιος φέρνει τα παιδιά… Σίγουρα πάντως όχι ο πελαργός.

Θυμάστε τη φορά που οι γονείς σας, σας μίλησαν για το sex; Ανήκετε σε αυτούς που πράγματι είχατε μία σχετική συζήτηση μαζί τους ή τελικά ανακαλύψατε μόνοι σας τι σημαίνει αιδοίο ή πέος και πώς ο συνδυασμός των δύο φέρνουν στη ζωή τους ανθρώπους;

Όσο άβολη κι αν φαντάζει μία τέτοια συζήτηση, το σίγουρο είναι ότι, δεδομένης της απουσίας μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ελληνικά σχολεία, είναι απαραίτητο να γίνεται τουλάχιστον από τους ίδιους τους γονείς οι οποίοι καλούνται να απαντήσουν με ειλικρίνεια στην ερώτηση: «Πώς γίνονται τα παιδιά;»

Στο βίντεο που κοινοποίησε η εταιρεία Cut.com και μέσα σε δύο ημέρες χει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views, θα δείτε ποικίλες αντιδράσεις μικρών παιδιών και διαφορετικές απόψεις για τον ερχομό μίας νέας ύπαρξης στον κόσμο. Ανάμεσα τους, υπάρχει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο ενημερωμένος (να είναι καλά ο μεγάλος αδερφός), η πιστή στον Θεό (ο Θεός στέλνει τα παιδιά στην κοιλιά της μαμάς), ο ντροπαλός (που δεν αντέχει καν στο άκουσμα της λέξης αιδοίο), ενώ και από την πλευρά των γονιών παρατηρούμε ενδιαφέρουσες αντιδράσεις και απόψεις με την ωραιότερη:

«Η μαμά και ο μπαμπάς μπαίνουν κάτω από τα σεντόνια προκειμένου να είναι ζεστά και ξεκινούν τον… χορό». Αυτά και άλλα πολλά και απολαυστικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν εσείς δεν θυμάστε τη συζήτηση που κάνατε με τους γονείς σας, δεν πειράζει. Τι να πουν και αυτά τα τυχερά-άτυχα παιδιά που θα την έχουν για πάντα σε βίντεο;




Πηγή: http://www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.