Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Γάμο προγραμματίζει το ζευγάρι γυναικών που και οι δύο γεννήθηκαν άνδρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τη στήριξη των οικογενειών τους βρήκαν τον εαυτό τους.

Όταν η 28χρονη Chelsea Jade γνώρισε έναν άνδρα που ήταν έτοιμος να αποδεχθεί το γεγονός πως κι εκείνη είχε γεννηθεί άνδρας και ονομαζόταν Jonathan, ένιωσε πως η ζωή τής είχε χαμογελάσει.

Λίγους μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους ωστόσο ο σύντροφός της Craig Jones έκανε κι εκείνος μια σημαντική εξομολόγηση: ήθελε επίσης να γίνει γυναίκα!

women1

Όλα άρχισαν όταν η Chelsea βρήκε φωτογραφίες του Craig σε ιστοσελίδα γνωριμιών, στις οποίες φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια και φούστα. Αρχικά ο 24χρονος είπε πως ήταν κάποιο σεξουαλικό φετίχ, όμως λίγες ημέρες αργότερα της αποκάλυψε το μυστικό που κρατούσε μόνο για τον εαυτό του από τότε που ήταν οκτώ χρονών: πως ήθελε να ζήσει τη ζωή όχι ως Craig αλλά ως Carla.

Η Chelsea δεν ένιωθε έλξη για γυναίκες και αιφνιδιάστηκε από την αποκάλυψη καθώς έως τότε ο Craig έδειχνε πολύ αρρενωπός με ανδρικά χόμπι και συνήθειες.

«Δεν ήθελα να δω τον σύντροφό μου με γυναικεία ρούχα, με έκανε να νιώθω άβολα. Δεν με έλκει σεξουαλικά ο Craig όταν είναι Carla», εξομολογήθηκε η 28χρονη στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Έχοντας περάσει όμως από τα ίδια μονοπάτια η Chelsea ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει την εξέλιξη αυτή να χαλάσει τον στενό δεσμό μεταξύ τους.

«Δεν θα ήθελα κανείς άνθρωπος που αγαπώ να περάσει τόσο άσχημα όπως εγώ. Τι άνθρωπος θα ήμουν αν δεν τη βοηθούσα;», εξήγησε.

«Ασφαλώς κάνουμε σεξ. Αλλά η σεξουαλική έλξη δεν είναι το κυριότερο σε μία σχέση, το βασικό είναι η αγάπη. Κι εγώ την αγαπώ», κατέληξε.

Η Chelsea Jade ήρθε στον κόσμο ως Jonathon Conroy και λόγω της σεξουαλικότητάς της πέρασε δύσκολη παιδική ηλικία στην Ιρλανδία. Ντυνόταν από πολύ μικρή με γυναικεία ρούχα και πάντα ένιωθε διαφορετικά από τα άλλα αγόρια προτιμώντας να παίζει με κούκλες παρά με φορτηγά και ποδήλατα.

Όταν ήταν 13 δήλωσε ομοφυλόφιλη και υπέστη σφοδρό bullying στο σχολείο. Στην τρίτη δεκαετία της ζωής της ένιωθε πως δεν τα είχε βρει ακόμα με την ταυτότητά της και ήταν δυστυχισμένη με αυτοκτονικές τάσεις.

Στα 26 της ένα βίντεο για μια γυναίκα που έκανε τη μετάβαση από το ανδρικό στο γυναικείο φύλο την έκανε να καταλάβει πως αυτό ήθελε.

Με τις ευλογίες των γονιών της ξεκίνησε θεραπεία και απομονώθηκε για έξι μήνες. Τα μαλλιά της μάκρυναν, απέκτησε στήθος.

Όπως λέει, τότε άρχισε να καταλαβαίνει πώς είναι να είσαι ευτυχισμένος παρότι έχασε φίλους και πελάτες- ήταν γυμνάστρια- που δεν δέχθηκαν αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

Στη δοκιμασία αυτή είχε βράχο ακλόνητο δίπλα της τη μητέρα της και, όπως αφηγείται, όταν στην πρώτη εμφάνισή της ως γυναίκα βρέθηκε ανάμεσα σε παλιούς φίλους που την κοιτούσαν με αποδοκιμασία, η μητέρα της απείλησε να… χτυπήσει όποιον συνέχιζε να φέρνει το παιδί της σε αμηχανία.

Από την πλευρά της η Carla δηλώνει πως δεν είχε νιώσει ποτέ άνετα με τον εαυτό της πριν γνωρίσει την Chelsea και φοβόταν τις αντιδράσεις της οικογένειάς της. Τελικά όμως οικογένεια και φίλοι τη στηρίζουν στην επιλογή της.

Ούτε η Chelsea ούτε η Carla αποκλείουν το ενδεχόμενο να υποβληθούν στο μέλλον σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Μέχρι τότε πάντως το ασυμβίβαστο ζευγάρι είναι απασχολημένο με τις προετοιμασίες του γάμου του και ανυπομονεί για την κοινή του ζωή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.