Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές των πρωτοετών.

Αρχές με μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αφού θα ανακοινωθούν, όπως όλα δείχνουν, οι βάσεις εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με ενημέρωση μας από το υπουργείο Παιδείας. Η ημέρα της ανακοίνωσης δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αν και η πιθανότερη, έως τώρα, ημερομηνία είναι η Τρίτη 25 Αυγούστου.

Φέτος αναμένεται να εφαρμοστεί και το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφής των νέων φοιτητών στα τμήματά εισαγωγής τους. Σχετική ανακοίνωση είχε πραγματοποιήσει το υπουργείο στα μέσα Ιουλίου όταν γνωστοποίεισαι ότι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΟΠΑΙΘ μελετούν την τροποποίηση της διαδικασίας εγγραφής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μέσω ηλεκτρονικού πληροφοριακού συστήματος, με σκοπό την απλούστευση και τη διευκόλυνση της διαδικασίας εγγραφής των νεοεισαχθέντων.

Από το υπουργείο ενημερωθήκαμε ότι το αρμόδιο τμήμα εργάζεται επάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τεθεί σε εφαρμογή ώστε να διευκολυνθούν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές στη διαδικασία εγγραφών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.