Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

«Πληρώνω λογαριασμούς πουλώντας τα φορεμένα εσώρουχά μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια ωμή εξομολόγηση για... εναλλακτικά έσοδα.

Η δημοσιογράφος της New York Post, Jane Ridley άνοιξε το κασετοφωνάκι της προκειμένου να καταγράψει την ιστορία μιας γυναίκας που, όπως λέει και ο τίτλος του θέματος «πληρώνει τους λογαριασμούς της πουλώντας τα φορεμένα εσώρουχά της».

Ιδού τι είπε:

«Φορώντας το ίδιο εσώρουχο για 48 ώρες-κατά τη διάρκεια των οποίων έτρεξα 3 μίλια μέσα στη ζέστη-ανακουφίζομαι που επιτέλους θα το βγάλω. Αλλά δεν θα το βάλω στο καλάθι με τα άπλυτα. Τα ροζ εσώρουχα, προορίζονται για σπουδαία πράγματα: ένα ταξίδι στο Κολοράντο, όπου κάποιος κύριος θα τα κάνει ό,τι τον ευχαριστεί. Πουλάω τα φορεμένα μου εσώρουχα σε αγοραστές σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλεις λεφτά. Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015, όταν κατέστρεψα τον ώμο μου βοηθώντας έναν φίλο να μετακομίσει. Αναγκάστηκα να παρατήσω τη δουλειά μου ως σερβιτόρα (στο Cheesecake Factory και στο California Pizza Kitchen), γιατί δε μπορούσα να κρατήσω ξανά το δίσκο. Μια συνάδελφός μου, μου εμπιστεύτηκε ότι περιστασιακά πουλούσε τα εσώρουχά της για μερικά έξτρα χρήματα. Μου κίνησε την περιέργεια.

Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα το pantydeal.com… Πληρώνω 19 δολάρια το μήνα για να παραμείνω μέλος. Το πρώτο μου deal, ήταν σαν όνειρο. Ένας τύπος, μου έστειλε μήνυμα για ένα ζευγάρι εσώρουχων που είδε στη σελίδα μου. Μου ζήτησε να τα φορέσω για 24 ώρες και να μην αυτοϊκανοποιηθώ (οι περισσότεροι θέλουν να το κάνεις αυτό). Μου είπε ότι θα με πλήρωνε μέσω PayPal μέσα στα επόμενα 20 λεπτά πριν εγώ του τα στείλω μέσα σε φάκελο. Όσο περισσότερες πληροφορίες μοιράζεσαι, τόσο πιο δημοφιλή γίνονται τα προϊόντα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να δείξω το πρόσωπό μου… Στέλνω μια ψηφιακή φωτογραφία μου στους πελάτες, από τη μέση και κάτω, φορώντας τα εσώρουχα που αγοράζουν. Βγάζω περίπου 60 δολάρια την εβδομάδα… Δεν έχω σχέση, αλλά αν είχα αγόρι, θα του έλεγα για τη δουλειά που κάνω…».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.