Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Βίαζε 91χρονη που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της - Νοσηλευτής της 91χρονης ήταν ο βιαστής της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτο περιστατικό στο Μεσολόγγι.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μεσολογγίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μετά την αποκάλυψη ότι ένας 45χρονος άνδρας πιάστηκε το μεσημέρι της Κυριακής να βιάζει μια 91χρονη στο σπίτι της οποίας φιλοξενείτο και, σύμφωνα με μία εκδοχή, είχε και την ευθύνη φροντίδας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, ο δράστης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από μια άλλη γυναίκα, η οποία κατοικούσε σε διπλανό διαμέρισμα. Ο 45χρονος μόλις αντελήφθη πως έγινε γνωστή η πράξη του τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από άντρες της ασφάλειας Μεσολογγίου το βράδυ της Κυριακής.

Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με τον γιο της 91χρονης τον οποίο είχε εμπιστευθεί και τον φιλοξενούσε στο σπίτι του.

---------------

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Την φροντίδα της 91χρονης γυναίκας από το Μεσολόγγι είχε αναλάβει ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για το βιασμό της το βράδυ της Κυριακής, κατηγορούμενος για ασέλγεια.

Ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχοντας γνώσεις νοσηλευτή, είχε προσληφθεί από την ηλικιωμένη και τον γιο της, προκειμένου να την φροντίζει καθώς είναι κατάκοιτη. Χθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της γερόντισσας. Ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός διέφυγε, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 45χρονος δήλωσε πως για πρώτη φορά χθες προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης, η οποία θα διακομισθεί για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.