Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Άμεσα το αίτημα στην Επιτροπή του ΣτΕ για τους αναπληρωτές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απαιτείται η σχετική έγκριση για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία.

Ενήμερη για το θέμα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είναι η νέα υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας και εντός της ημέρας, σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, αναμένεται να κατατεθεί το αίτημα προς την Επιτροπή του ΣτΕ για να δοθεί η απαιτούμενη σχετική έγκριση ώστε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων των χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Στο υπουργείο ευελπιστούν να συνεδριάσει άμεσα η Επιτροπή για τη γνωμοδότησή ,λόγω και των πιεστικών χρονικών πλαισίων, αφού πλησιάζει η ημέρα του αγιασμού. Μόλις δοθεί η εγκριτική απόφαση θα ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί με δελτίο τύπου για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, που σύμφωνα με τα ΦΕΚ θα έχει διάρκεια 7 εργάσιμες μέρες.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αιτήσεων θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών. Ενδεχομένως η προθεσμία των ενστάσεων να είναι μόλις μια ημέρα, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ενστάσεων θα ακολουθήσουν οι οριστικοί πίνακες. Όπως μας είπαν από το υπουργείο, υπάρχει η δυνατότητα η κύρωση οριστικών πινάκων αναπληρωτών και προσλήψεις αναπληρωτών να γίνουν την ίδια μέρα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.