Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Τι κάνουν οι αεροπορικές για να προσφέρουν πιο άνετα ταξίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα πλεονεκτήματα της οικονομικής θέσης σε κάποιες εταιρείες.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ταξιδέψει πλέον κανείς πιο οικονομικά σε περισσότερους προορισμούς, ωστόσο οι περισσότερες εταιρείες χαμηλού κόστους (και όχι μόνο) προσπαθούν να μειώνουν ακόμη πιο πολύ τις θέσεις των επιβατών, για να χωρούν περισσότεροι σε κάθε πτήση.

Βέβαια, δεν ακολουθούν όλες οι εταιρείες αυτή τη λογική. Μάλιστα, αρκετές από αυτές προσπαθούν να αυξήσουν την άνεση που απολαμβάνουν οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης, υιοθετώντας νέες καινοτομίες.

Από καθίσματα που μεταμορφώνονται σε επίπεδα κρεβάτια, μέχρι ειδικά συστήματα φιλτραρίσματος του αέρα στην καμπίνα, δείτε παρακάτω μερικά από τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν ακόμη και οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες:

1. Καθίσματα-κρεβάτι



Το Skycouch της Air New Zealand υπάρχει πρόβλεψη για τη μετατροπή τριών θέσεων Οικονομικού ναύλου σε ένα επίπεδο κρεβάτι… με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι θέσεις της κατηγορίας «Cuddle Class» στοιχίζουν όσο ένα κανονικό, οικονομικό εισιτήριο, με την τρίτη θέση να βγαίνει στη μισή τιμή.

2. Πιο δημιουργικός σχεδιασμός



Δεν είναι λίγες οι αεροπορικές εταιρείες που προσπαθούν να βρουν και να εφαρμόσουν πιο δημιουργικό σχεδιασμό και διαρρύθμιση των καθισμάτων της οικονομικής θέσης.

Η Air New Zealand Space Seat που προσφέρεται στις πτήσεις 777-300 Premium Economy, προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο προσωπικό χώρο στις κυρτές θέσεις της, οι οποίες μπορούν να γυρίσουν έτσι ώστε να βλέπετε το διπλανό σας κατάματα… ή και όχι!

3. Περισσότερος χώρος για τα πόδια



Η Lufthansa δημιούργησε πιο λεπτά καθίσματα, με πλέγμα ινών αντί για τον παραδοσιακό αφρό, αφήνοντας μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια. Επίσης, η θήκη των περιοδικών βρίσκεται πιο πάνω, επιτρέποντας στα γόνατα να «αναπνέουν».

4. Οι επιβάτες επικοινωνούν με τα social networks



Οι επιβάτες της KLM μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους μέσα στο αεροσκάφος, ανάλογα με τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζονται με άλλους επιβάτες, μέσω Facebook and LinkedIn, χάρη στο νέο της πρόγραμμα Meet & Seat.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.