Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Έγκλημα ο θάνατος του 18χρονου Βρετανού στα Μάλια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από χτύπημα από 23χρονο ομοεθνή του.

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται τελικά ο θάνατος του 18χρονου βρετανού στα Μάλια της Κρήτης, αν και αρχικά υπήρχαν υποψίες ότι επρόκειτο για μια περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη χθες στον Άγιο Νικόλαο ένας 23χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βάρος του 18χρονου ομοεθνούς του.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, τέσσερις Βρετανοί βρήκαν νεκρό τον 18χρονο εντός της οικίας που διέμεναν από κοινού, σε περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου.

Στη σωρό διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την όποια προέκυψε ότι ο θάνατος του 18χρονου οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ύστερα από πτώση του στο έδαφος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διενήργησαν στοχευμένη αστυνομική έρευνα, από την οποία άμεσα διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στο θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου ομοεθνούς του.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι προχθές τα ξημερώματα, σε κεντρικό δρόμο του δήμου Χερσονήσου, ο 23χρονος μετά από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 18χρονο, τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τις οποίες στη συνέχεια επήλθε ο θάνατος του.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.