Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η Apple εγκαταλείπει τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός iPhone 6C

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν προβλέπεται να βγει στην αγορά συσκευή με οθόνη 4 ιντσών.

Η Apple φέρετε να εγκαταλείπει, τουλάχιστον για φέτος, τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός iPhone με μια οθόνη 4 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Timothy Arcuri.

Ο Arcuri υποστηρίζει πως η Apple σκεφτόταν σοβαρά την παρουσίαση ενός iPhone 6 με την εμφάνιση του iPhone 5C. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε μια συσκευή που εσωτερικά θα είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του iPhone 6, αλλά εξωτερικά θα βρίσκαμε μια μικρότερη 4 ιντσών οθόνη και την σχεδιαστική υπογραφή της σειράς C.

Αποδείξεις για την ύπαρξη ενός 4 ιντσών iPhone 6C ξεκίνησαν να βγαίνουν στην παραγωγική αλυσίδα της Apple από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο και έκτοτε δεν διέρρευσε κάτι άλλο. Η Apple κάθε χρόνο δοκιμάζει διάφορα πρωτότυπα iPhones, αλλά το γεγονός πως οι διαρροές για μια τέτοια συσκευή ξεκίνησαν να έρχονται κι από την παραγωγική αλυσίδα της εταιρείας σήμαινε πως η Apple το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

«Νομίζω πως ένας λόγος που δεν θα προχωρήσουν με αυτή την ιδέα είναι το γεγονός πως το iPhone 6 σημείωσε τόσο μεγάλες πωλήσεις. Θα σκεφτήκαν σίγουρα πως η κυκλοφορία ενός iPhone 6C θα "κανιβάλιζε" τις πωλήσεις του iPhone 6 του χρόνου που θα έχει μια πιο χαμηλή τιμή και ειλικρινά δεν θα υπήρχε λόγος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναλυτής.

Ακόμη βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά μάλλον όσοι περίμεναν την επιστροφή ενός 4 ιντσών iPhone C μοντέλου στην αγορά φέτος, μάλλον θα απογοητευτούν.


Πηγή: http://blog.appleworldhellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.