Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

«Βοηθήστε με να επισκευάσω τη Ferrari μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα απίθανο crowdfunding.
Αν έχετε δώσει αίμα, έχετε βοηθήσει τους άστεγους, τα θύματα των πλημμυρών, έχετε δωρίσει χρήματα σε νοσοκομείο, έχετε ταΐσει άρρωστα κουταβάκια τότε ίσως μπορείτε να βοηθήσετε και με το να ξαναφτιάξει ένας άντρας την στραπατσαρισμένη Ferrari του!

Προφανώς, ο κάτοχος μιας 458 Speciale μάλλον «κατάπιε» την υπερηφάνεια του και τώρα ζητάει από αγνώστους να τον βοηθήσουν να φτιάξει το γρήγορο αυτό αυτοκίνητο. Πώς; Με crowdfunding. Ο ιδιοκτήτης της Ferrari κατάφερε και την κατέστρεψε κάνοντας γύρους στο θρυλικό σιρκουί στο Nurburgring…

Το κόστος της επισκευής, γράφει το carscoops.com υπολογίζεται στα 210.000 ευρώ και απευθύνεται στους απανταχού petrolheads και ως αντάλλαγμα θα δημιουργήσει ένα ψηφιδωτό από φωτογραφίες όσων βοήθησαν να αποκτήσει ξανά ζωή η «κούκλα» του. Φωτογραφία που θα μπει εντός του οχήματος.

Παράλληλα, υποσχέθηκε πως αν συγκεντρωθεί το ποσό, ένας εξ αυτών που θα προσφέρουν τα ωραία τους ευρώ, θα έχει μέσω κλήρωσης την ευκαιρία να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη 458 Italia για ένα μήνα.






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.