Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αεροπορικά εισιτήρια για προορισμούς εσωτερικού από 0 έως 10 ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ειδική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από το «Ελ. Βενιζέλος».

Στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα μας, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» στηρίζει τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη να υλοποιήσουν το αεροπορικό ταξίδι τους σε προορισμούς εσωτερικού, συνδράμοντας τις αεροπορικές εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια σε εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους (από 0 ευρώ έως 10 ευρώ).

Συγκεκριμένα, για την περίοδο από 13.07.1015 έως 26.07.2015 και για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10 ευρώ, το αεροδρόμιο προσφέρει στις αεροπορικές εταιρείες 25 ευρώ, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Την πρωτοβουλία αυτή αναμένεται να υποστηρίξουν θερμά οι εταιρείες Aegean Airlines & Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines και Volotea, οι οποίες θα διαθέσουν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0 ευρώ - 10 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η αγορά των εισιτηρίων καθώς και το αεροπορικό ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθούν στην περίοδο από 13/07/2015 έως και 26/07/2015.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ευχαριστεί θερμά όλες τις αεροπορικές εταιρείες για την άμεση και πολύτιμη ανταπόκρισή τους στην πρωτοβουλία. Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.