Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Εξιχνιάστηκε διπλή ανθρωποκτονία στα Άνω Λιόσια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία δύο ημεδαπών αδελφών, ηλικίας 30 και 37 ετών, που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου 2014 στα Άνω Λιόσια.

Ο 37χρονος και ο 30χρονος, είχαν βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένοι από κυνηγετικό όπλο. Τις ανθρωποκτονίες διέπραξε 35χρονος που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο, ενώ το κίνητρο ήταν προσωπικές διαφορές που είχαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο θύματα και ο δράστης που ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών, είχαν κατά το παρελθόν φιλονικήσει, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, τόσο του δράστη, όσο και του αδελφού του.

Το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου 2014 τα δύο θύματα πήγαν έξω από οικοδομές στα Άνω Λιόσια, για να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης, που βρισκόταν στον πρώτο όροφο μίας εξ' αυτών, μόλις τους αντιλήφθηκε, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα αρχικά τον 37χρονο, που βρισκόταν μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού, και στη συνέχεια τον αδελφό του που επιχείρησε να τον καταδιώξει, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε ειδικό ανακριτή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.