Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά ΚΕΠ, Δημοτολόγιο και Ληξιαρχείο ενόψει του δημοψηφίσματος - Τι θα γίνεις με τους ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοιχτά θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Ιουλίου, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, οι Δημοτικές Κοινότητες και τα τμήματα Δημοτολογίων και Ληξιαρχείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ θα διατεθεί ειδικά διαμορφωμένο όχημα για τη μεταφορά των ατόμων με ειδικές ανάγκες, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών ενόψει του επικείμενου δημοψηφίσματος.

Συγκεκριμένα, τα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν αύριο, Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ανταποκρινόμενα στο σύνολο των υπηρεσιών. Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και την Κυριακή, 5 Ιουλίου, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, τα ΚΕΠ θα εξυπηρετούν το κοινό για θέματα που σχετίζονται αποκλειστικά με το δημοψήφισμα.

Ανοιχτές θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι πέντε Δημοτικές Κοινότητες και η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, όπως επίσης το Τμήμα Δημοτολογίων και το Τμήμα Ληξιαρχείου του Δήμου Θεσσαλονίκης από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες θα διατεθεί την ημέρα του δημοψηφίσματος ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δικτύου Μεταφοράς ΑμεΑ "Αινείας" για τη μεταφορά σε σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.