Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησε το 52ο Ράλι Αιγαίου στον Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Το 52ο Ράλι Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, ξεκίνησε σήμερα στον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, επιβιβάστηκε στο ναρκαλιευτικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Ευνίκη», στον όρμο του Φαλήρου και κήρυξε την εκκίνηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα.

Ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στο Μικρολίμανο και έχουμε τη χαρά να δώσουμε την εκκίνηση του 52ου Ράλι Αιγαίου. Περνάμε ως χώρα μια δύσκολη περίοδο και αναμένεται να περάσουμε εξίσου δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε πρωτοβουλίες, λειτουργίες και θεσμούς που υλοποιούν ευχάριστα γεγονότα και αποτελούν ένα "παράθυρο" στα προβλήματα. Ένας τέτοιος θεσμός πλέον είναι και το Ράλι Αιγαίου, η σημαντικότερη διοργάνωση σε αγώνες ανοικτής θαλάσσης. Είναι και ο ΠΟΙΑΘ εδώ, ένας σύλλογος που εδρεύει στον Πειραιά και διοργανώνει το Ράλι Αιγαίου. Συμμετέχουν όμορφα σκάφη, με καλούς αθλητές και μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό event. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να διατηρούμε πρωτοβουλίες που μας δίνουν χαμόγελα. Μια από αυτές είναι το 52ο Ράλι Αιγαίου», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

Ο ιστορικός αγώνας ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης που ξεκίνησε σήμερα, θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου. Στο 52ο Ράλι Αιγαίου συμμετέχουν κορυφαίοι ιστιοπλόοι, ενώ συνολικά αγωνίζονται 35 σκάφη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.