Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Κατσέλη: Επιστρέψτε τα λεφτά σας στις τράπεζες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πως θα γίνονται στο εξής οι αναλήψεις σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Έκκληση στους πολίτες να επιστρέψουν τα λεφτά του στις ελληνικές τράπεζες έκανε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη, καθώς όπως υπογράμμισε οι τράπεζες είναι ασφαλής σε αντίθεση με το να κρατάει κάποιος χρήματα στο σπίτι του.

Παράλληλα, η κ. Κατσέλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έδωσε διευκρινίσεις για την ΠΝΠ που αφορά στο άνοιγμα των τραπεζών και τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls).

Όπως εξήγησε, όσον αφορά στα capital controls και τα ποσά ανάληψης που θα μπορούν να κάνουν οι καταθέτες, από αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 24 του μηνός, θα έχουν τη δυνατότητα ανάληψης 60 ευρώ ημερησίως ή 300 ευρώ σωρευτικά (5 μέρες Χ 60 ευρώ = 300).

Από το Σάββατο 25 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 1 Αυγούστου και από κάθε εβδομάδα τούδε και στο εξής, οι καταθέτες θα μπορούν να σηκώνουν και πάλι ποσό 60 ευρώ ημερησίως ή 420 ευρώ σωρευτικά.

Η κυρία Κατσέλη εξήγησε ότι τα παραπάνω θα ισχύσουν και για τους συνταξιούχους, ενώ υπογράμμισε ότι για την πρόσβαση στις θυρίδες δεν υπάρχει απολύτως καμία απαγόρευση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.