Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Το ωραίο φύλλο παίζει μπάλα και η Google το τιμά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών αφιερωμένο το σημερινό doodle.

Στη σημαντικότερη διεθνή διοργάνωση του γυναικείου ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών (FIFA Women's World Cup), είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και σε αυτό μετέχουν κυρίως αθλήτριες από τις χώρες- μέλη της FIFA. Για πρώτη φορά διεξήχθη το 1991 με την ονομασία Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, εξήντα ένα ολόκληρα χρόνια μετά τη διεξαγωγή του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου στους άνδρες. Η τρέχουσα μορφή του είναι 16 ομάδες.


Τη διοργάνωση του 2011 κέρδισε η Ιαπωνία. Στον τελικό νίκησε την ομάδα των ΗΠΑ με σκορ 3-1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 2-2). Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2011, μάλιστα, είχαν υπάρξει καταγγελίες ότι στην εθνική ομάδα της Γουινέας συμμετείχαν τρεις άνδρες!

Η εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Ντόρις Φίτσεν, σχολίασε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί οποιοδήποτε τέτοιο τεστ, ενώ μια από τις καλύτερες παίκτριες της Αφρικής, η Τζενοβίβα Ανίβα είχε καταγγείλει ότι, κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, της ζήτησαν να γδυθεί για να αποδείξει ότι είναι γυναίκα!


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.