Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Άνοιξαν θέσεις στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με το Π.Δ. 116/2014 (ΥΕΚ 185 Α΄), προκειμένου να στελεχωθεί η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους μόνιμους ή ιδιωτικού δικαίου υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομίας, καθώς και των εποπτευόμενων φορέων του να υποβάλουν υποψηφιότητα, για την κάλυψη δύο θέσεων Εθνικού Εκπροσώπου για θέματα Πολιτικής Διεθνούς Εμπορίου στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία (ΜΕΑ) στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες.

Στα απαραίτητα προσόντα για την κάλυψη των προς πλήρωση θέσεων είναι το πτυχίο Ανώτατης Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πανεπιστημίου του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Αλλοδαπών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΣΑΠ), άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση Η/Τ εφαρμογών ms office, πραγματική υπηρεσία σε θέματα που αφορούν στην πολιτική εμπορίου και θα συνεκτιμηθούν η κατοχή μεταπτυχιακών τίτλων, οι οποίοι να είναι συναφείς με το αντικείμενο των θέσεων, η άριστη ή πολύ καλή γνώση και άλλης επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διάρκεια απόσπασης είναι τριετής και λογίζεται ως πραγματικός χρόνος υπηρεσίας. Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα γίνονται δεκτές μέσα σε αποκλειστική προθεσμία μίας εβδομάδας, από την Πέμπτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 18 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210 3332517 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.