Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ο Τσάκωνας με 20.09 «απειλεί» τον Κεντέρη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φοβερή εμφάνιση και καταπληκτική επίδοση σημείωσε ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200μ. κατά τη διάρκεια του 4ου Γκαλά της σειράς Γκόλντεν Λιγκ που έγινε απόψε στη Ρώμη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν νικητής της κούρσας με 20.09 (0,8), επίδοση που τον έφερε στην δεύτερη θέση όλων των εποχών στη χώρα στο αγώνισμα πίσω από το 19.85 του Κώστα Κεντέρη!

Παράλληλα ο Τσάκωνας βελτίωσε το ρεκόρ διοργάνωσης και έγινε ο πέμπτος καλύτερος 200άρης φέτος στον κόσμο και ο πρώτος της Ευρώπης.

Ο Τσάκωνας με 20.09 «απειλεί» τον Κεντέρη!

Ο αθλητής του Ελευθέριου Βενιζέλου δεν άφησε κανένα πέριθώριο στους αντιπάλους του, αφού ακόμη και ο πρωταθλητής Ευρώπης Κριστόφ Λεμέτρ, δεν κατάφερε να τον σταματήσει και τερμάτισε δεύτερος με 20.28, μπροστά από τον εξίσου δυνατό Βρετανό Χάρι Ανταμς (20.32).

Η σημερινή εμφάνιση του Τσάκωνα ήταν αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες της καριέρας του και δείχνει πως τη φετινή χρονιά είναι σε θέση να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην απόσταση όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά ακόμη και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, διοργάνωση για την οποία έπιασε και τυπικά το όριο.

Να σημειωθεί πως ο Τσάκωνας εξασφάλισε τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή και με την επιτυχία του αυτή βάζει υποψηφιότητα και για τα υπόλοιπα μίτινγκ της σειράς. Την Παρασκευή μαζί με τον Φιλιππίδη επιστρέφουν στην Ελλάδα για να αγωνιστούν το Σάββατο 6/6 στα Χανιά.


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.