Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Εργαζόμενος τιμωρήθηκε… για ένα κουτάκι μπύρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο... πονηρή.

Το να δουλεύει κανείς στις υπηρεσίες πελατών είναι αρκετό για να τον ρίξει στο ποτό, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μία εταιρεία έπιασε στα πράσα έναν υπάλληλο με ένα κουτάκι από μπύρα κάτω από το γραφείο του.

Όμως, όποιος επιχειρούσε να σηκώσει το καπάκι του κουτιού ανακάλυπτε ότι το μυστικό για να βγάλει την ημέρα δεν ήταν το αλκοόλ, αλλά ένα βίτσιο, εντελώς διαφορετικό.

drft1

Ο Ρον, το επώνυμο του οποίου δεν έγινε γνωστό, τιμωρήθηκε επειδή έπινε εν ώρα εργασίας, ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε μετά, το συγκεκριμένο ποτό δεν παραβίαζε κανένα κανόνα της εταιρείας, εκτός κι αν απαγορεύονται τα σεξουαλικά βοηθήματα...

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κουτάκι μπύρας που μετατρέπεται σε σεξουαλικό βοήθημα, αλλά και το επίσημο χαρτί για τις κατηγορίες κατά του εργαζομένου.

 


Ο υπάλληλος είναι σε επιτήρηση από τη στιγμή που βρέθηκε το κουτάκι κάτω από το γραφείο του, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κουτάκι ήταν ένα δώρο που του έστειλε ο παππούς του από την Κίνα και είχε ξεχάσει και την ύπαρξή του.

Βέβαια, αν το αφεντικό του είχε ανοίξει το κουτάκι πριν τον βάλει σε επιτήρηση, θα έβλεπε ότι επρόκειτο για ένα από τα δημοφιλέστερα σεξουαλικά παιχνίδια για άντρες.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.