Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ο παιδοκτόνος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μόλις 20 λεπτά της ώρας έμεινε στο γραφείο του γ' τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 47χρονος αστυνομικός, ο οποίος στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στον Εύοσμο.

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος" ο παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Δεν συνοδευόταν από δικηγόρο, όπως ζήτησε ο ίδιος, και μπήκε στο μέγαρο από την πίσω πόρτα του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λιγομίλητος και απλά ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, δεν απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις του ανακριτή. Όπως ήταν αναμενόμενο ολοκληρώθηκε προφυλακιστέος και χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών.

Στο μεταξύ, πηγές της ΕΛ. ΑΣ. αναφέρουν ότι πριν από έντεκα χρόνια ο αστυνομικός είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Τότε, είχε νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης 424 με καταθλιπτική διαταραχή.

Να σημειωθεί ότι το 2004 δεν είχαν συσταθεί οι επιτροπές της ΕΛ. ΑΣ. που εξετάζουν την ψυχιατρική κατάσταση των στελεχών του Σώματος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.