Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πασίγνωστος ρόκερ έσπασε το πόδι του στη συναυλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Foo Fighters και πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ, έπεσε χθες από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας στο στάδιο Ullevi του Γκέτενμποργκ της Σουηδίας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων ανθρώπων, κι έσπασε το πόδι του, όμως με μία μικρή διακοπή για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες, κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.





Το συγκρότημα είχε δύο ακόμη τραγούδια να ερμηνεύσει όταν ο Γκρολ έπεσε από τη σκηνή τη στιγμή που ερμήνευε με υπερβολικά μάλλον ενθουσιώδη τρόπο την επιτυχία τους Monkey Wrench.



Πεσμένος στο έδαφος, αλλά κρατώντας ακόμη το μικρόφωνο στο χέρι του, ο Γκρολ είπε στο πλήθος: "Νομίζω ότι μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω στο νοσοκομείο. Θα πάω να φτιάξω το πόδι μου και μετά θα επιστρέψω".

Ο Γκρολ μεταφέρθηκε στα παρασκήνια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ το συγκρότημα συνέχιζε να παίζει με τον ντράμερ Τέιλορ Χόκινς να αναλαμβάνει προσωρινά τον ρόλο του τραγουδιστή.

Λίγο αργότερα, ο Γκρολ επέστρεψε καθισμένος πλέον σε μία καρέκλα με το πόδι του τυλιγμένο με επιδέσμους και ολοκλήρωσε τη συναυλία.

Είπε, μάλιστα, στο πλήθος: "Μπορεί να μην μπορώ να περπατήσω ή να τρέξω, αλλά ακόμη μπορώ να παίζω κιθάρα και να ουρλιάζω".

Δείτε τα βίντεο από την Daily Mail:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.