Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όλες οι εξελίξεις για την παιδοκτονία από τον αστυνομικό των Ματ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Ο παιδοκτόνος κοιμήθηκε σαν πουλάκι στο κελί του"


Ψύχραιμος, χωρίς να φαίνεται ότι έχει τύψεις, έπεσε για ύπνο και κοιμήθηκε σαν πουλάκι ο παιδοκτόνος της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες αφότου στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του, όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος".

Σαν να μην συνέβη το παραμικρό, ξάπλωσε και κοιμήθηκε στο κελί του μέχρι το πρωί. Αυτό μεταφέρουν συνάδελφοι του παιδοκτόνου που υπηρετεί στα ΜΑΤ σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο 47χρονος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, καθώς χθες ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «δεν είμαι καλά» και ζήτησε να υποβληθεί και σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τον οποίο πάντως ο 47χρονος αποδέσμευσε λέγοντας ότι θα υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του, ο παιδοκτόνος τον τελευταίο χρόνο είχε επισκεφθεί τρεις ιδιώτες ψυχιάτρους και είχε διαγνωστεί με μανιοκατάθλιψη.

-----------------------

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη χώρα


H προανακριτική απολογία του παιδοκτόνου, που σκότωσε την 7χρονη κόρη του, στην Ασφάλεια προκαλεί σοκ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso", το μεσημέρι της Τρίτης επρόκειτο να πάρει την 7χρονη κόρη του από το σχολείο για να την αφήσει στην πεθερά του, ώστε στη συνέχεια να πάει για βάρδια στην υπηρεσία του. Όμως δήλωσε ασθένεια και δεν πήγε.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, καβγάδισε με τη γυναίκα του, ενώ η κορούλα του έκανε φασαρία στο σπίτι και της ζήτησε να ησυχάσει. Μετά τη δεύτερη παρατήρηση το κοριτσάκι κάθισε να δει τηλεόραση και τότε εκείνος φέρεται ότι το πλησίασε από πίσω και το στραγγάλισε!

Πληροφορίες από την οικογένεια αναφέρουν ότι το κοριτσάκι είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν στη γιαγιά του πως ο πατέρας του δεν ήταν καλά και θα τον έδιωχναν από το σπίτι, κάτι που ίσως είχε πει και στον ίδιο.

Η κηδεία του άτυχου παιδιού έγινε χθες το απόγευμα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

-----------------------

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος αστυνομικός


Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή ο 47χρονος αρχιφύλακας των ΜΑΤ που στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του πριν δυο μέρες, στον Εύοσμο, κρίθηκε προφυλακιστέος και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο κατηγορούμενος έφτασε στις 13:20 στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και πριν λίγο του ανακοινώθηκε η απόφαση. Να σημειωθεί πως ο 47χρονος είχε ζητήσει χθες 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.