Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Οι πιο αλλόκοτες ξενοδοχειακές υπηρεσίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από προσωπικούς σεφ, μέχρι μαθήματα αναρρίχησης σε… δέντρα.

Όταν οι πλούσιοι πάνε διακοπές, έχουν κι αυτοί τις απαιτήσεις τους, οι οποίες φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις βασικές απαιτήσεις που θα είχε ένας μέσος άνθρωπος από το κατάλυμά του.

Γιατί όταν «μιλά» το χρήμα, τα πράγματα ξεφεύγουν…

Από προσωπικούς σεφ, μέχρι μαθήματα αναρρίχησης σε δέντρα και από ειδικές υπηρεσίες φύλαξης κατοικίδιων, μέχρι την παροχή φροντιστή για το… τζάκι, δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο αλλόκοτες ξενοδοχειακές υπηρεσίες στον κόσμο.
1. Για τους λάτρεις της τεκίλα



Όταν σκέφτεται κανείς το Μεξικό, στο μυαλό του έρχονται εικόνες από σομπρέρο, μπουρίτος και… τεκίλα.

Το ίδιο ισχύει και για τους πλούσιους ταξιδιώτες, που θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική μεξικάνικη εμπειρία.

Μόνο που στη δική τους περίπτωση, και πιο συγκεκριμένα για όσους επιλέξουν για τη διαμονή τους το ξενοδοχείο Rosewood Mayakoba στην Playa del Carmen, ένας ειδικός στην τεκίλα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους δείγματα από 100 διαφορετικά είδη τεκίλας, καθώς επίσης και ξεχωριστά κοκτέιλ με βάση την τεκίλα και άλλα υλικά, από τους κήπους της ξενοδοχειακής εγκατάστασης.

2. Παραφυσικά φαινόμενα



Λέγεται ότι αποτέλεσε την έμπνευση για την ταινία τρόμου «The Shining». Το ξενοδοχείο Stanley Hotel στο Κολοράντο αποφάσισε να… αξιοποιήσει πλήρως την τρομακτική του φήμη, προσφέροντας μια ανάλογη εμπειρία στους επισκέπτες του. Διαθέτει μια ξεχωριστή υπηρεσία paranormal concierge, με ειδικά «ghost tours» διάρκειας από 90 λεπτά έως 5 ώρες.

3. Αναρρίχηση… σε δέντρα



Αν δεν είχατε την ευκαιρία να σκαρφαλώσετε σε δέντρα όταν ήσασταν παιδιά, τότε το ξενοδοχείο The Primland Resort στην περιοχή Blue Ridge Mountains στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, είναι το κατάλληλο μέρος για να ζήσετε αυτά τα παιδικά βιώματα… ως ενήλικες πλέον. Το ξενοδοχείο προσφέρει δίωρα μαθήματα με επαγγελματίες αναρριχητές, οι οποίοι θα σας διδάξουν πώς να σκαρφαλώνετε σε ένα δέντρο ύψους 20 μέτρων. Το μάθημα κοστίζει 120 δολάρια.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αστρονομία, προσφέρεται και ένα πακέτο «Tour of the Universe», το οποίο περιλαμβάνει την προβολή βίντεο διάρκειας 2 ωρών και εμπειρία παρατήρησης. Κόστος 75 δολάρια.

4. Για άψογο στιλ



Οι επισκέπτες της σουίτας GuestHouse στο ξενοδοχείο Dream Downtown της Νέας Υόρκης μπορούν να ζητήσουν να τους περιμένει ένας ειδικός στιλίστας, ο οποίος έχει επαφές με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Βέβαια, οι γνώσεις και οι συμβουλές του θα σας στοιχίσουν κάτι παραπάνω. Το κόστος για μια διανυκτέρευση στη σουίτα ανέρχεται στα 5.000 δολάρια.

5. Για τον τέλειο ύπνο



Όσοι δυσκολεύονται να κοιμηθούν και δε μπορούν να μετρούν προβατάκια όλη τη νύχτα, το ξενοδοχείο The Benjamin στη Νέα Υόρκη προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες τους να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία 13 μαξιλαριών - από μαξιλάρια νερού, μέχρι μαξιλάρια με φαγόπυρο - τα οποία θα τους χαρίσουν… όνειρα γλυκά. Επιπλέον, προσφέρονται σπρέι λεβάντας, μασάζ πριν από τον ύπνο και γάλα με μπισκότα για την απόλυτη χαλάρωση.

6. Doggie concierge



Οι υπηρεσίες φροντίδας δεν περιορίζονται μόνο στους ανθρώπους, αλλά και στα κατοικίδια. Το ξενοδοχείο The James στο Σικάγο προσφέρει υπηρεσίες πολυτελούς φροντίδας για τους τετράποδους φίλους. Με 75 δολάρια επιπλέον, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να προσθέσει στο δωμάτιό σας ένα οργανικό κρεβατάκι σκύλου, ειδικά διαμορφωμένο στις διαστάσεις του ζώου, καθώς επίσης μπολ φαγητού και νερού στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Και για όσους κακομαθαίνουν όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τα κατοικίδιά τους, ο σεφ David Burke επιμελείται γκουρμέ λιχουδιές για τους τετράποδους επισκέπτες του ξενοδοχείου: από φιλέ μινιόν, μέχρι σολομό ποσέ και κοτόπουλο στη σχάρα.

7. Φροντιστής τζακιού



Έξω πέφτει χιόνι και εσείς κάθεστε αναπαυτικά μπροστά από το τζάκι και απολαμβάνετε τη ζεστασιά με τις φλόγες της φωτιάς να σας μαγνητίζουν. Πού να σηκώνεστε τώρα για να κουνήσετε τα ξύλα και να βάλετε ακόμη ένα κούτσουρο στο τζάκι!

Γι’ αυτό υπάρχει ο ειδικός φροντιστής… τζακιού. Η υπηρεσία προσφέρεται στο ξενοδοχείο Four Seasons Resort Rancho Encantado στη Santa Fe.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.