Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

4ο Φεστιβάλ Παιδιού Λουβαρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λουβαρά, έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσει στο 4ο Φεστιβάλ Παιδιού Λουβαρά, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα παιδιά με αναπηρία.

Η κοινότητα μας πιστεύει ότι έχει ωριμάσει ο χρόνος για να μπορέσει η κυπριακή κοινωνία και ειδικά η ύπαιθρος να καταστεί προσβάσιμη σε άτομα με αναπηρία, ο δε φυσικός και πολιτιστικός της πλούτος, είτε μέσω υποδομών είτε μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, να ανοίξει την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει τα ΑμεΑ και ειδικά τα παιδιά με αναπηρία.

Το Φεστιβάλ Παιδιού Λουβαρά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 στον χώρο της πλατείας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λουβαρά, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε μια ξεχωριστή μέρα σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον γεμάτο με χαρούμενες παιδικές φωνές και δραστηριότητες, καθώς και ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου, Πανίκο Καρκαλλή στο τηλέφωνο 99888288 ή τη γραμματέα Ευστρατίου Χριστιάνα στο τηλέφωνο 96673087.

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου








Πηγή: http://www.kepa.gov.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.